בשר בקר מהיר סטרוגנוף יכול להיות רק מזרח אירופה מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 373 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך מרק בשר דל נתרן, בצל ירוק, אטריות ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו בקר סטרוגנוף מהיר, בקר סטרוגנוף מהיר, ו בקר סטרוגנוף מהיר (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא 6 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים אטריות; מבשלים 5 דקות או עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
3
ניקוז.
4
חותכים בשר על פני התבואה לרצועות 1/4 אינץ 'רחב; רצועות לחתוך לחתיכות 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
הוסף בשר למחבת; לטגן 4 דקות או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
הסר בשר ממחבת.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
8
מוסיפים 1 בצל כוס, פלפל שחור, מלח, פפריקה, ופטריות למחבת; לטגן 4 דקות או עד למכרז. להפחית חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
נוזל-אונקיות מים טריים
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
9
שלב 1/4 מרק בשר כוס קמח בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיס
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מוסיפים תערובת מרק, בשר בקר, שנותר 3/4 מרק כוס, ונותר 1/2 כוס מים למחבת, גירוד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. מכסים ומבשלים 8 דקות או עד שהרוטב מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה