קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות25
מגזין

בקר סטרוגנוף עם Spaetzle מפולפל

בקר סטרוגנוף עם Spaetzle מפולפל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר סטרוגנוף עם Spaetzle מפולפל. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 996 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 57 גר' של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך חמאה, פטריות קרמיני, שאלוט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. נסו ביף סטרוגנוף-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, המשפחה האהובה סביב הבית שלי, בשר Rouladen עם שמיר Spaetzle, ו מרק בקר מפולפל (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת בינונית ועמוקה מעל חום מתון, ממיסים את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
2
מוסיף את טבעות שאלוט ומטופח עד שקוף, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
3
מוסיפים את הסוכר והחומץ וממשיכים לבשל עד הענבר בצבע ועבה לעקביות של מולסה, כ -20 דקות. עשה קדימה: ניתן לבצע את שאלוט מראש ומקורר, במיכל אטום, עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה ולשמור על מבשלים חשופים. ממלאים קערה גדולה במי קרח קרים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
בקערה גדולה שנייה, לטאטא יחד את הקמח, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בבלנדר, לשלב את הביצים, שמנת חמוצה, ו 1 כוס מים. טהור עד חלקה ואז להוסיף לתערובת הקמח ומערבבים לשלב (עקביות צריכה להיות קצת עבה יותר הבלילה פנקייק, כך להתאים עם יותר קמח או יותר מים לפי הצורך).
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
עבודה מעל מים רותחים בקושי, כוח חצי הבלילה דרך spaetzlemaker, טחנת מזון, או מסננת.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
תן spaetzle לצוף אל surfacethis ייקח בערך 1 minutewait 30 שניות, ולאחר מכן להשתמש skimmer רשת או כף מחורץ ולהעביר את spaetzle לקערת מי קרח. לאחר מגניב, להעביר את spaetzle למסננת לנקז. חזור עם הבלילה שנותרה. לעשות קדימה: Spaetzle יכול להתבצע מראש ומקורר, במיכל אטום, עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
SkimmerSkimmer
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
בקערה קטנה, מערבבים יחד את השפם והפלפל. Frache crme צריך פתק פלפל אינטנסיבי, אז להוסיף יותר פלפל לפי הטעם במידת הצורך. לעשות קדימה: frache crme יכול להתבצע מראש ומקורר, במיכל אטום, עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
במחבת סאוט גדולה על חום גבוה בינוני, חום 1/2 כפות שמן זית עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
2
מוסיפים 1/2 את הפטריות ומטוגנים עד חום זהוב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3
להוסיף 1/2 השום, שאלוט, ו טימין ולהמשיך לשוט עד שאלוט הם במכרז, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4
מוסיפים 3 כפות חומץ וממשיכים לבשל עד שהחומץ מתאדה כמעט לחלוטין, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
5
מעבירים לקערה גדולה וחוזרים עם שאר שמן הזית, פטריות, שום, שאלוט, טימין וחומץ. לאחר כל הפטריות הם מרוסקים, להזמין על 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
להעביר את שאר הפטריות לבלנדר, להוסיף את מלאי הבשר, וטהור עד חלקה. עם בלנדר על, לאט להוסיף את שמן זרעי הגפן ושמן כמהין, אם שימוש, ולהמשיך לעבד עד הרוטב הוא חלק, סודה, ו emulsified, כ 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומעט חומץ במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
שמן כמהיןשמן כמהין
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
מתבלים את הסטייקים במלח ופלפל. במחבת כבדה גדולה על חום גבוה בינוני, מחממים את שמן הזית עד חם אבל לא מעשן. מבשלים את הסטייקים כדי doneness הרצוי, על 4 דקות לכל צד עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
2
העברה ללוח חיתוך כפי שנעשה ואוהל עם נייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
תן לנוח במשך כ 5 דקות לפני ההגשה.
1
בסיר קטן על אש נמוכה, לחמם את הפטריות טהורות. כאשר חם, להעביר לסירת רוטב או צלחת מנה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
במחבת סאוט גדולה על חום גבוה בינוני, להמיס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
3
הוסף 1/2 של spaetzle ו סאוט בלי לערבב עד חום זהוב על הקרקעית, 2 עד 3 דקות.
4
מוסיפים את שאריות ה-spaetzle, את 1/2 כוס הפטריות השמורה, ואת ה-shallot marmalade ו-saut עד שהתחממו, 3-4 דקות. מתבלים במלח ופלפל ועוברים לצלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
5
דק לחתוך את הסטייקים ולסדר את הבשר על מגש קטן. תמרח את השפם על הבשר ותפזר את השמיר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
6
מגישים באופן מיידי.

מרכיבים

1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר4(1 אינץ עבה) סטייקים בשר טנדרלוין (כ -2 פאונד בסך הכל)(1 אינץ עבה) סטייקים בשר טנדרלוין (כ -2 פאונד בסך הכל)1גבינת פרמזן מגוררתפלפל שחור טחון טרי, בתוספת יותר לפי הטעםפלפל שחור טחון טרי, בתוספת יותר לפי הטעם2קרום: פירורי קרקר גרהםנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרcrème fraîchecrème fraîche340פלפל האבנרוכוסות (על חצוצרה שחורה, פורטובלו, או פטריות קרמיני, לנקות היטב קצוץ בערךכוסות (על חצוצרה שחורה, פורטובלו, או פטריות קרמיני, לנקות היטב קצוץ בערך2larges(חלקית &)(חלקית &)9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמיר טרי, טחוןשמיר טרי, טחון4sprigsטימין טרי, עלים הוסרו וקצוץטימין טרי, עלים הוסרו וקצוץ5ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים1גבינת פרמזן מגוררתתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד3קרום: פירורי קרקר גרהםסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק1שאלוט, קצוץ דקשאלוט, קצוץ דק10בצלצלי שאלוט, חתוכים לרוחב לטבעות בעובי 1/4 אינץבצלצלי שאלוט, חתוכים לרוחב לטבעות בעובי 1/4 אינץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ שריחומץ שרי6קרום: פירורי קרקר גרהםחומץ שרי, ועוד טעםחומץ שרי, ועוד טעם2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה2קרום: פירורי קרקר גרהםשמן כמהין (אופציונלי)שמן כמהין (אופציונלי)2קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח