תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר סטרוגנוף עם Spaetzle מפולפל. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 996 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 57 גר' של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך חמאה, פטריות קרמיני, שאלוט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. נסו ביף סטרוגנוף-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, המשפחה האהובה סביב הבית שלי, בשר Rouladen עם שמיר Spaetzle, ו מרק בקר מפולפל (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת בינונית ועמוקה מעל חום מתון, ממיסים את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיף את טבעות שאלוט ומטופח עד שקוף, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
3
מוסיפים את הסוכר והחומץ וממשיכים לבשל עד הענבר בצבע ועבה לעקביות של מולסה, כ -20 דקות. עשה קדימה: ניתן לבצע את שאלוט מראש ומקורר, במיכל אטום, עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה
שמנת מתוקה נוספת
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיץ לימון, אופציונלי
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה ולשמור על מבשלים חשופים. ממלאים קערה גדולה במי קרח קרים מאוד.
בבלנדר, לשלב את הביצים, שמנת חמוצה, ו 1 כוס מים. טהור עד חלקה ואז להוסיף לתערובת הקמח ומערבבים לשלב (עקביות צריכה להיות קצת עבה יותר הבלילה פנקייק, כך להתאים עם יותר קמח או יותר מים לפי הצורך).
עבודה מעל מים רותחים בקושי, כוח חצי הבלילה דרך spaetzlemaker, טחנת מזון, או מסננת.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
תן spaetzle לצוף אל surfacethis ייקח בערך 1 minutewait 30 שניות, ולאחר מכן להשתמש skimmer רשת או כף מחורץ ולהעביר את spaetzle לקערת מי קרח. לאחר מגניב, להעביר את spaetzle למסננת לנקז. חזור עם הבלילה שנותרה. לעשות קדימה: Spaetzle יכול להתבצע מראש ומקורר, במיכל אטום, עד 2 ימים.
בקערה קטנה, מערבבים יחד את השפם והפלפל. Frache crme צריך פתק פלפל אינטנסיבי, אז להוסיף יותר פלפל לפי הטעם במידת הצורך. לעשות קדימה: frache crme יכול להתבצע מראש ומקורר, במיכל אטום, עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
להעביר את שאר הפטריות לבלנדר, להוסיף את מלאי הבשר, וטהור עד חלקה. עם בלנדר על, לאט להוסיף את שמן זרעי הגפן ושמן כמהין, אם שימוש, ולהמשיך לעבד עד הרוטב הוא חלק, סודה, ו emulsified, כ 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומעט חומץ במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
שמן כמהין
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
מתבלים את הסטייקים במלח ופלפל. במחבת כבדה גדולה על חום גבוה בינוני, מחממים את שמן הזית עד חם אבל לא מעשן. מבשלים את הסטייקים כדי doneness הרצוי, על 4 דקות לכל צד עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
העברה ללוח חיתוך כפי שנעשה ואוהל עם נייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
שרימפס מוקפץ
3
תן לנוח במשך כ 5 דקות לפני ההגשה.
1
בסיר קטן על אש נמוכה, לחמם את הפטריות טהורות. כאשר חם, להעביר לסירת רוטב או צלחת מנה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטב
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
במחבת סאוט גדולה על חום גבוה בינוני, להמיס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
הוסף 1/2 של spaetzle ו סאוט בלי לערבב עד חום זהוב על הקרקעית, 2 עד 3 דקות.
4
מוסיפים את שאריות ה-spaetzle, את 1/2 כוס הפטריות השמורה, ואת ה-shallot marmalade ו-saut עד שהתחממו, 3-4 דקות. מתבלים במלח ופלפל ועוברים לצלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת מתוקה נוספת
5
דק לחתוך את הסטייקים ולסדר את הבשר על מגש קטן. תמרח את השפם על הבשר ותפזר את השמיר.