תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר סטרוגנוף עם Spaetzle מפולפל. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 996 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 57 גר' של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך חמאה, פטריות קרמיני, שאלוט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. נסו ביף סטרוגנוף-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, המשפחה האהובה סביב הבית שלי, בשר Rouladen עם שמיר Spaetzle, ו מרק בקר מפולפל (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת בינונית ועמוקה מעל חום מתון, ממיסים את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
דַק-
2
מוסיף את טבעות שאלוט ומטופח עד שקוף, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
3
מוסיפים את הסוכר והחומץ וממשיכים לבשל עד הענבר בצבע ועבה לעקביות של מולסה, כ -20 דקות. עשה קדימה: ניתן לבצע את שאלוט מראש ומקורר, במיכל אטום, עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה ולשמור על מבשלים חשופים. ממלאים קערה גדולה במי קרח קרים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
בקערה גדולה שנייה, לטאטא יחד את הקמח, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בבלנדר, לשלב את הביצים, שמנת חמוצה, ו 1 כוס מים. טהור עד חלקה ואז להוסיף לתערובת הקמח ומערבבים לשלב (עקביות צריכה להיות קצת עבה יותר הבלילה פנקייק, כך להתאים עם יותר קמח או יותר מים לפי הצורך).
עבודה מעל מים רותחים בקושי, כוח חצי הבלילה דרך spaetzlemaker, טחנת מזון, או מסננת.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
תן spaetzle לצוף אל surfacethis ייקח בערך 1 minutewait 30 שניות, ולאחר מכן להשתמש skimmer רשת או כף מחורץ ולהעביר את spaetzle לקערת מי קרח. לאחר מגניב, להעביר את spaetzle למסננת לנקז. חזור עם הבלילה שנותרה. לעשות קדימה: Spaetzle יכול להתבצע מראש ומקורר, במיכל אטום, עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 קילו טופו יציב, שבור
Skimmer
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
בקערה קטנה, מערבבים יחד את השפם והפלפל. Frache crme צריך פתק פלפל אינטנסיבי, אז להוסיף יותר פלפל לפי הטעם במידת הצורך. לעשות קדימה: frache crme יכול להתבצע מראש ומקורר, במיכל אטום, עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
במחבת סאוט גדולה על חום גבוה בינוני, חום 1/2 כפות שמן זית עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
דַק-
2
מוסיפים 1/2 את הפטריות ומטוגנים עד חום זהוב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3
להוסיף 1/2 השום, שאלוט, ו טימין ולהמשיך לשוט עד שאלוט הם במכרז, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4
מוסיפים 3 כפות חומץ וממשיכים לבשל עד שהחומץ מתאדה כמעט לחלוטין, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
5
מעבירים לקערה גדולה וחוזרים עם שאר שמן הזית, פטריות, שום, שאלוט, טימין וחומץ. לאחר כל הפטריות הם מרוסקים, להזמין על 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
להעביר את שאר הפטריות לבלנדר, להוסיף את מלאי הבשר, וטהור עד חלקה. עם בלנדר על, לאט להוסיף את שמן זרעי הגפן ושמן כמהין, אם שימוש, ולהמשיך לעבד עד הרוטב הוא חלק, סודה, ו emulsified, כ 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומעט חומץ במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
שמן כמהין
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
מתבלים את הסטייקים במלח ופלפל. במחבת כבדה גדולה על חום גבוה בינוני, מחממים את שמן הזית עד חם אבל לא מעשן. מבשלים את הסטייקים כדי doneness הרצוי, על 4 דקות לכל צד עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
סטייקים של ניו יורק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
דַק-
2
העברה ללוח חיתוך כפי שנעשה ואוהל עם נייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
תן לנוח במשך כ 5 דקות לפני ההגשה.
1
בסיר קטן על אש נמוכה, לחמם את הפטריות טהורות. כאשר חם, להעביר לסירת רוטב או צלחת מנה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטב
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
במחבת סאוט גדולה על חום גבוה בינוני, להמיס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
דַק-
3
הוסף 1/2 של spaetzle ו סאוט בלי לערבב עד חום זהוב על הקרקעית, 2 עד 3 דקות.
4
מוסיפים את שאריות ה-spaetzle, את 1/2 כוס הפטריות השמורה, ואת ה-shallot marmalade ו-saut עד שהתחממו, 3-4 דקות. מתבלים במלח ופלפל ועוברים לצלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
5
דק לחתוך את הסטייקים ולסדר את הבשר על מגש קטן. תמרח את השפם על הבשר ותפזר את השמיר.