תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר סטרוגנוף עם Spaetzle מפולפל. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 996 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 57 גר' של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך חמאה, פטריות קרמיני, שאלוט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. נסו ביף סטרוגנוף-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, המשפחה האהובה סביב הבית שלי, בשר Rouladen עם שמיר Spaetzle, ו מרק בקר מפולפל (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת בינונית ועמוקה מעל חום מתון, ממיסים את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיף את טבעות שאלוט ומטופח עד שקוף, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
3
מוסיפים את הסוכר והחומץ וממשיכים לבשל עד הענבר בצבע ועבה לעקביות של מולסה, כ -20 דקות. עשה קדימה: ניתן לבצע את שאלוט מראש ומקורר, במיכל אטום, עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה ולשמור על מבשלים חשופים. ממלאים קערה גדולה במי קרח קרים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
בקערה גדולה שנייה, לטאטא יחד את הקמח, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-o
3
בבלנדר, לשלב את הביצים, שמנת חמוצה, ו 1 כוס מים. טהור עד חלקה ואז להוסיף לתערובת הקמח ומערבבים לשלב (עקביות צריכה להיות קצת עבה יותר הבלילה פנקייק, כך להתאים עם יותר קמח או יותר מים לפי הצורך).
עבודה מעל מים רותחים בקושי, כוח חצי הבלילה דרך spaetzlemaker, טחנת מזון, או מסננת.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
תן spaetzle לצוף אל surfacethis ייקח בערך 1 minutewait 30 שניות, ולאחר מכן להשתמש skimmer רשת או כף מחורץ ולהעביר את spaetzle לקערת מי קרח. לאחר מגניב, להעביר את spaetzle למסננת לנקז. חזור עם הבלילה שנותרה. לעשות קדימה: Spaetzle יכול להתבצע מראש ומקורר, במיכל אטום, עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 קילו טופו יציב, שבור
Skimmer
הסוכריות של Peachie-o
1
בקערה קטנה, מערבבים יחד את השפם והפלפל. Frache crme צריך פתק פלפל אינטנסיבי, אז להוסיף יותר פלפל לפי הטעם במידת הצורך. לעשות קדימה: frache crme יכול להתבצע מראש ומקורר, במיכל אטום, עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
1
במחבת סאוט גדולה על חום גבוה בינוני, חום 1/2 כפות שמן זית עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים 1/2 את הפטריות ומטוגנים עד חום זהוב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3
להוסיף 1/2 השום, שאלוט, ו טימין ולהמשיך לשוט עד שאלוט הם במכרז, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כוסות שיני שום
4
מוסיפים 3 כפות חומץ וממשיכים לבשל עד שהחומץ מתאדה כמעט לחלוטין, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
5
מעבירים לקערה גדולה וחוזרים עם שאר שמן הזית, פטריות, שום, שאלוט, טימין וחומץ. לאחר כל הפטריות הם מרוסקים, להזמין על 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
6
להעביר את שאר הפטריות לבלנדר, להוסיף את מלאי הבשר, וטהור עד חלקה. עם בלנדר על, לאט להוסיף את שמן זרעי הגפן ושמן כמהין, אם שימוש, ולהמשיך לעבד עד הרוטב הוא חלק, סודה, ו emulsified, כ 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומעט חומץ במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
שמן כמהין
מלאי בשר
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
מתבלים את הסטייקים במלח ופלפל. במחבת כבדה גדולה על חום גבוה בינוני, מחממים את שמן הזית עד חם אבל לא מעשן. מבשלים את הסטייקים כדי doneness הרצוי, על 4 דקות לכל צד עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
העברה ללוח חיתוך כפי שנעשה ואוהל עם נייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
3
תן לנוח במשך כ 5 דקות לפני ההגשה.
1
בסיר קטן על אש נמוכה, לחמם את הפטריות טהורות. כאשר חם, להעביר לסירת רוטב או צלחת מנה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטב
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
במחבת סאוט גדולה על חום גבוה בינוני, להמיס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הוסף 1/2 של spaetzle ו סאוט בלי לערבב עד חום זהוב על הקרקעית, 2 עד 3 דקות.
4
מוסיפים את שאריות ה-spaetzle, את 1/2 כוס הפטריות השמורה, ואת ה-shallot marmalade ו-saut עד שהתחממו, 3-4 דקות. מתבלים במלח ופלפל ועוברים לצלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
5
דק לחתוך את הסטייקים ולסדר את הבשר על מגש קטן. תמרח את השפם על הבשר ותפזר את השמיר.