קושיבינוני
מוכן ב38 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

בקר סטרוגנוף קלאסי (קל יותר )

בקר סטרוגנוף קלאסי (קל יותר )
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר בקר קלאסי סטרוגנוף (קל יותר ). מנה זו מכילה כ 33 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 447 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לכי לחנות וקחי שן שום, רוטב ווסטרשייר, מרגרינה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. הכנת המנה לוקחת כ 38 דקות. נסו בשר בקר קלאסי סטרוגנוף, קלאסי פסטה בקר סטרוגנוף, ו (Lighter) Parmigiana חציל קלאסי (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים בשר על פני תבואה לתוך כ 1 1 / 2x1 / 2 אינץ רצועות.
מרכיבים שתצטרך
דגניםדגנים
בקרבקר
2
מבשלים פטריות, בצל ושום במרגרינה במחבת nonstick 10 אינץ ' על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד בצל רך; להסיר ממחבת.
מרכיבים שתצטרך
מרגרינהמרגרינה
פטריותפטריות
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מבשלים בשר באותו מחבת עד חום. מערבבים בכוס 1 של מרק, מלח ורוטב ווסטרשייר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
מרקמרק
בקרבקר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
חום לרתיחה; להפחית את החום. כיסוי ומבשלים 15 דקות.
5
מערבבים הנותרים 1/2 מרק כוס לתוך קמח; מערבבים לתוך תערובת בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בקרבקר
6
מוסיפים תערובת בצל; חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להרתיח ומערבבים 1 דקה. מערבבים שמנת חמוצה; חום עד חם (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
בצלבצל
7
מגישים על אטריות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה

ציוד