בקר סלסה פהיטה
סלסה פהיטה בקר יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 399 קלוריות. אם יש לכם אל-נ ' צ'אנקי סלסה, פלפל ובצל מוקפץ, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו בקר סלסה פהיטה, עוטפת פהיטה עם סלסה ורדה, ו סלסה עוף פהיטה פיצה (מתכונים דומים).
הוראות
ב 10 אינץ ' מחבת, חום 2 כפות שמן על חום בינוני גבוה. קוק רצועות טורטייה, כמה בכל פעם, 1 עד 2 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פריך (במידת הצורך, להוסיף שמן כף נוספת); מסננים רצועות טורטייה על מגבות נייר.
באותו מחבת, לבשל בשר מעל חום בינוני גבוה 2 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד השחמה. מערבבים בכל שאר החומרים. להפחית את החום בינוני; מבשלים 5 דקות או עד ירקות הם פריך במכרז. מערבבים רצועות טורטייה.