בקר עם זנגביל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר בקר עם זנגביל. מתכון זה משמש 4 ועלויות 2.19 $למנה. מנה אחת מכילה 393 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. לך לחנות ותביא סטייק סינטה, פלפל, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו בקר עם זנגביל, ג'ינג'ר בקר עם ברוקולי, ו ג'ינג'ר ובשר בצל ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים סטייק באלכסון על פני התבואה לפרוסות דקות מאוד.
זנגביל סאוט בשמן חם מחבת nonstick גדולה מעל חום גבוה 2 דקות או עד שזוף בצבע.
להוסיף שום טחון, ו חצי דקה.
מוסיפים בשר בקר; לבשל 2 דקות, ערבוב כל הזמן. מערבבים ברוטב סויה.
מערבבים יחד מרק בשר בקר קורנפלור עד חלקה.
טפטוף על תערובת בשר. לבשל, ערבוב כל הזמן, 1 דקה או עד מעובה.
מוסיפים בצל ירוק, ואם תרצה, פלפל אדום מרוסק; לבשל 1 דקה.
מגישים מיד על אורז מבושל חם.