בקר פיליפיני מוקפץ
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? מוקפץ בשר פיליפיני יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 487 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סטייקים בניו יורק, סלרי, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, בקר וברוקולי מוקפץ, ו קל בשר בקר וברוקולי עם בשר צבי מערבבים ומטגנים.
הוראות
מניחים את הסטייק פרוס בקערה גדולה.
מפזרים את עמילן התירס על פרוסות הבשר ומערבבים למעיל.
לטאטא את רוטב סויה וסוכר יחד בקערה קטנה עד הסוכר מתמוסס; לשפוך על פרוסות הבשר.
מערבבים ומרינדה במקרר לפחות 2 שעות או לילה.
חום 3 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני; לבשל ולערבב את הבצל והשום בשמן החם עד מכרז, 5 עד 7 דקות. מערבבים את רוטב הצדפות לתוך הבצל והשום; מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את אפונה שלג, אפונה ירוקה, גזר, סלרי ופלפל אדום; מבשלים ומערבבים עד שהירקות רכים מעט, אך עדיין פריכים, 7 עד 10 דקות.
חום 2 כפות שמן במחבת נפרדת.
הסר את הבשר מן המרינדה, לנער את כל לחות עודפת; להשליך את המרינדה. מטגנים את פרוסות הבשר בשמן החם במידה הרצויה של doneness, 3 עד 5 דקות לכל צד עבור בינוני.
מוסיפים את הבשר המבושל לתערובת הירקות ומערבבים היטב.