קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

בקר פיליפיני מוקפץ

בקר פיליפיני מוקפץ
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? מוקפץ בשר פיליפיני יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 487 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סטייקים בניו יורק, סלרי, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, בקר וברוקולי מוקפץ, ו קל בשר בקר וברוקולי עם בשר צבי מערבבים ומטגנים.

הוראות

1
מניחים את הסטייק פרוס בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק פרוססטייק פרוס
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מפזרים את עמילן התירס על פרוסות הבשר ומערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
לטאטא את רוטב סויה וסוכר יחד בקערה קטנה עד הסוכר מתמוסס; לשפוך על פרוסות הבשר.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מערבבים ומרינדה במקרר לפחות 2 שעות או לילה.
5
חום 3 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני; לבשל ולערבב את הבצל והשום בשמן החם עד מכרז, 5 עד 7 דקות. מערבבים את רוטב הצדפות לתוך הבצל והשום; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
רוטב צדפותרוטב צדפות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את אפונה שלג, אפונה ירוקה, גזר, סלרי ופלפל אדום; מבשלים ומערבבים עד שהירקות רכים מעט, אך עדיין פריכים, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
אפונה ירוקהאפונה ירוקה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
טבעות פלפל אדום מתוקטבעות פלפל אדום מתוק
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
7
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
חום 2 כפות שמן במחבת נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
הסר את הבשר מן המרינדה, לנער את כל לחות עודפת; להשליך את המרינדה. מטגנים את פרוסות הבשר בשמן החם במידה הרצויה של doneness, 3 עד 5 דקות לכל צד עבור בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-דַק-
10
מוסיפים את הבשר המבושל לתערובת הירקות ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
11
מגישים חם.