צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? מוקפץ בשר פיליפיני יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 487 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סטייקים בניו יורק, סלרי, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, בקר וברוקולי מוקפץ, ו קל בשר בקר וברוקולי עם בשר צבי מערבבים ומטגנים.
חום 3 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני; לבשל ולערבב את הבצל והשום בשמן החם עד מכרז, 5 עד 7 דקות. מערבבים את רוטב הצדפות לתוך הבצל והשום; מתבלים במלח ופלפל.
הסר את הבשר מן המרינדה, לנער את כל לחות עודפת; להשליך את המרינדה. מטגנים את פרוסות הבשר בשמן החם במידה הרצויה של doneness, 3 עד 5 דקות לכל צד עבור בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
טורטיות קמח טריות, להגשה
10
מוסיפים את הבשר המבושל לתערובת הירקות ומערבבים היטב.