בקר קלגואן
Kelaguen בקר יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 250 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך סטייק בקר צלע, רוטב סויה, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: אספרגוס עטוף בקר בגארליקי – המתאבן המושלם לאוהבי בשר, Rouladen בשר בקר (לחמניות בקר גרמניות ממולאות חמוצים ובייקון ) , ו כריכי בשר איטיים מבושלים איטלקיים או פפרונצ'יני ביף.
הוראות
יוצקים מיץ לימון, רוטב סויה וטבסקו בקערת זכוכית גדולה. מערבבים את הבצל הירוק ובשר בקר.
מוסיפים מיץ לימון נוסף במידת הצורך כדי לכסות את הבשר.
מכסים את הקערה בניילון נצמד, ומאפשרים לנוח בטמפרטורת החדר למשך שעה אחת, עד שהבשר הופך לצבע חום-אפרפר ומופיע מבושל.