בקר קרניטאס אמפנדה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אירופיים, אז תנו הזדמנות ל בקר Carnitas אמפנאדאן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה 380 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם אבקת אפייה, חוטי זעפרן, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כקינוח. , שהוא מוצק. נסו בקר קרניטאס אמפנדה, אמפנדה עם חזיר במרינדה ופלפלים אדומים קלויים (Empanada de Lomo) מ 'ספרד, ו אמפנדה בקר (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין מילוי, לחמם מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל ופלפל פעמון; מטגנים 5 דקות או עד הבצל מתחיל להשחים. מערבבים עגבניות, פלפל אדום, ו 1/4 כפית מלח; לטגן 2 דקות. מערבבים בקר קרניטס; לבשל במשך 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום; מגניב לטמפרטורת החדר.
כדי להכין בצק, לשלב 9 כפות מים זעפרן; מגניב לטמפרטורת החדר. מערבבים בחומץ. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מניחים קמח, אבקת אפייה, סוכר ומלח במעבד מזון; דופק 2 פעמים לשלב.
להוסיף חמאה; תהליך עד תערובת דומה ארוחה גסה. עם מעבד על, לאט לשפוך תערובת זעפרן דרך מצנח מזון; תהליך רק עד הבצק מתחיל ליצור כדור (הבצק יהיה מתפורר).
מחלקים בצק ל 2 מנות שוות. עבודה עם חלק בצק אחד בכל פעם, לחץ על הבצק לתוך מעגל 4 אינץ ' על לעטוף פלסטיק חובה כבדה. מכסים בניילון נצמד נוסף.
מניחים את הבצק במקפיא 5 דקות או עד לעטוף פלסטיק ניתן להסיר בקלות.
חפיפה קלה 2 יריעות של פלסטיק לעטוף על משטח לח מעט. פתח מנה 1 בצק; מניחים על ניילון נצמד. מכסים את הבצק עם 2 יריעות נוספות של ניילון חופף.
רול בצק, עדיין מכוסה, למעגל 11 אינץ'. חזור על הנוהל עם הבצק שנותר.
מניחים את שתי המנות במקפיא במשך 5 דקות או עד לעטוף פלסטיק ניתן להסיר בקלות.
הסר ניילון לעטוף מ 1 חלק בצק; מניחים את הבצק, פלסטיק לעטוף בצד למעלה, על גיליון אפייה גדול מצופה ספריי בישול.
הסר יריעות עליונות של ניילון נצמד. כף מילוי על בצק, עוזב גבול 1 אינץ'.
הסר יריעות עליונות של פלסטיק לעטוף מן הבצק שנותר.
מניחים בצק, פלסטיק לעטוף בצד למעלה, מעל מילוי.
הסר יריעות עליונות של ניילון נצמד. קמצוץ קצוות יחד לאטום.
חותכים כמה חריצים בחלק העליון של הבצק כדי לאפשר קיטור לברוח.
אופים ב 400 במשך 30 דקות או עד הקרום הוא פריך ומתחיל חום.