בשר בקר Rendang הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 894 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סינטה, סוכר, שאלוט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו בשר בקר אינדונזי (Rendang Sapi), בשר בקר Rendang, ו בשר בקר עם ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים קוקוס בווק על חום בינוני ומטגנים יבש עד חום זהוב. מגניב מעט לפני טחינה דק מרגמה ועלי, או במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
חותכים צ 'ילי לאורכים 1 אינץ'. משרים במים חמים עד מתרכך. השליכו חצי מהזרעים והניחו את הצ 'ילי בכד בלנדר חשמלי עם שאלוט, שום, ג' ינג ' ר, גלנגל, כורכום ועשב לימון. אם אתה רוצה ביצוע חם יותר, להוסיף צ ' ילי ציפור.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר ג
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
Galangal
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
כורכום
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
כפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיפים 1/2 כוס מים לטחון כדי להדביק - אבל לא דק מדי.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזון
4
מניחים ממרח תבלינים, בשר בקר, חלב קוקוס, ומים בווק מרווח. מביאים לרתיחה ומבשלים על חום בינוני, ערבוב עכשיו ולאחר מכן עד התערובת מופחתת היטב עבה משטחי שמן—לפחות 45 דקות.
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
מוסיפים קוקוס קלוי, עלה כורכום (אם משתמשים), עלה ליים, מלח, סוכר, ו asam keping (אם משתמשים). מבשלים עוד 5-10 דקות, לטעום ולהתאים תבלינים במידת הצורך. תוריד את המחבת מהחום.