בר בראוני בייגלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל בייגלה בראוני ברים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 155 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 32 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם סוכר מגורען, שוקולד, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: שוקולד, חמאת בוטנים, בייגלה וקרמל ממתקים (תוצרת בית לקחת 5 ברים), חמאת בוטנים בייגלה עוגת בראוני, ו עוגת בראוני בייגלה שתויה.
הוראות
מחממים תנור ל-350°F (325°F למחבתות חשוכות או לא דביקות). בקערה בינונית, מערבבים את מרכיבי הקרום. לחץ במחבת ungreased 13x9 אינץ'.
אופים 8 דקות; מגניב 10 דקות.
בקערה בינונית, מערבבים בראוני עד מעורבב. בזהירות להפיץ את הבלילה על קרום מקורר.
אופים 24 עד 26 דקות או עד קיסם מוכנס 2 אינץ ' מהצד של פאן יוצא נקי או כמעט נקי. מגניב לחלוטין על מתלה קירור, על 1 שעה.
בקערה בינונית, לנצח אבקת סוכר, 2 כפות חמאה, שוקולד נמס ווניל עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד בשילוב. הכה ב 1 כף חלב עד מעורבב. הכה בחלב נוסף, 1 כף בכל פעם, עד הציפוי הרצוי מתפשט עקביות. כפור מקורר בראוניז; מפזרים כעכים מרוסקים.
חותכים ל 8 שורות על ידי 4 שורות.