בר בראוני שש שכבות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שש שכבות בראוני ברים. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 207 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. אם יש לכם בראוני פרימיום העליון המקורי לערבב, ביצה, קוקוסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו 2 שכבות לא לאפות עוגיות חמאת בוטנים, פאדג'בראוני, קרמל, פופקורן + עוגיית שיבולת שועל להתפורר 7 ברים שכבה, ו עוגת בראוני שכבה משולשת (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). גריז תחתון רק של 9 אינץ ' מחבת מרובעת עם ספריי בישול או קיצור. (לחיתוך קל יותר, מחבת קו עם לסכל, ואז לסכל גריז על תחתית רק של מחבת.)
בקערה גדולה, מערבבים בראוני לערבב, שקית של סירופ שוקולד, חמאה וביצה עד מעורבב היטב. תלחץ על פאן.
אופים 14 דקות (16 דקות למחבת כהה).
למעלה עם קוקוס, חתיכות טופי, שוקולד צ ' יפס פקאן.
טפטוף שווה עם חלב מרוכז בתוך 1/2 אינץ ' של הצדדים.
אופים 35 עד 39 דקות יותר או עד שהמרכז מוגדר, (37 עד 41 דקות למחבת כהה או עד והמרכז הוא חום זהוב בהיר). מגניב לגמרי, בערך 2 שעות. עבור ברים, לחתוך 6 שורות על ידי 4 שורות.