בר סלטים דרום-מערבי
גשו לסופר וקנו אבוקדו, רוטב ראנץ', שעועית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: כריך רייצ'ל הדרום מערבי עם סלט כרוב דרומי: אתגר הסוגר הנועז ביותר של ראש חזיר בר, סלט דרום מערב, ו סלט דרום מערב.
הוראות מבשלים את התיבול בסיר גדול על אש בינונית 2 דקות או עד קלוי, ערבוב לעתים קרובות.
שלב תיבול פהיטה, תירס, 1 מיץ כף, וכוסברה בקערה מנה בינונית.
מערבבים בצל, שום, שעועית ופלפל בקערה מנה בינונית.
מערבבים מיץ אבוקדו ו -2 כפיות בקערה קטנה, משליכים בעדינות למעיל.
שלבו רוטב וצ ' יפוטלה בקערה קטנה.
מניחים חסה בקערת הגשה גדולה.
מניחים עוף בקערה מנה בינונית.
מניחים גבינה, צ ' יפס, מנגו, בצל ירוק, צנוניות בקערות מנה בודדות. סדר את הקערות, בסגנון מזנון, מתחיל עם חסה ומסתיים עם רוטב. לכל מנה: 1/2 כוסות חסה, 3/4 כוס שעועית תערובת, 1/4 כוס תירס תערובת, על 1/3 כוס עוף, 3 כפות צ ' יפס, 3 כפות גבינה, 2 כפות מנגו, 2 כפות בצל, 1 כפות צנון, 1 כף אבוקדו, ו 1/2 כפות רוטב.
מרכיבים מנות :
118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר אבוקדו קלופים חתוכים לקוביות 71 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. 1/2 כוסות צ'יפס טורטייה אפוי ללא מלח, מתפורר (על 850 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. שעועית שחורה, שטופה ומרוקנת 170 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. 1/2 כוסות מראש שומן מופחת תערובת מקסיקנית או גבינת צ'דר 2 חתיכות טופי הית' בר צ'ילי צ' יפוטלה טחון ברוטב אדובו 2 חתיכות טופי הית' בר כוסברה טריה טריה 473 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר גרעיני תירס טריים (כ 4 אוזניים) 2 שיני שום, טחון 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר בצל ירוק פרוס 5 חתיכות טופי הית' בר מיץ ליים טרי, מחולק 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר מנגו קצוץ מבוקר, קצוץ 118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר צנוניות פרוסות דק 177 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר רוטב חווה אור 158 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר בצל אדום קצוץ 198 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. פלפלים אדומים קלויים, מנוקזים וקצוצים 3 בצל צהוב בינוני, קצוץ חסה קצוצה ארוזה 710 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר קצוץ skinless, boneless rotisserie עוף 1 2 כפיות אבקת שום תיבול פהיטה