בר סלטים דרום-מערבי
גשו לסופר וקנו אבוקדו, רוטב ראנץ', שעועית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: כריך רייצ'ל הדרום מערבי עם סלט כרוב דרומי: אתגר הסוגר הנועז ביותר של ראש חזיר בר, סלט דרום מערב, ו סלט דרום מערב.
הוראות
מבשלים את התיבול בסיר גדול על אש בינונית 2 דקות או עד קלוי, ערבוב לעתים קרובות.
שלב תיבול פהיטה, תירס, 1 מיץ כף, וכוסברה בקערה מנה בינונית.
מערבבים בצל, שום, שעועית ופלפל בקערה מנה בינונית.
מערבבים מיץ אבוקדו ו -2 כפיות בקערה קטנה, משליכים בעדינות למעיל.
שלבו רוטב וצ ' יפוטלה בקערה קטנה.
מניחים חסה בקערת הגשה גדולה.
מניחים עוף בקערה מנה בינונית.
מניחים גבינה, צ ' יפס, מנגו, בצל ירוק, צנוניות בקערות מנה בודדות. סדר את הקערות, בסגנון מזנון, מתחיל עם חסה ומסתיים עם רוטב. לכל מנה: 1/2 כוסות חסה, 3/4 כוס שעועית תערובת, 1/4 כוס תירס תערובת, על 1/3 כוס עוף, 3 כפות צ ' יפס, 3 כפות גבינה, 2 כפות מנגו, 2 כפות בצל, 1 כפות צנון, 1 כף אבוקדו, ו 1/2 כפות רוטב.