בר תה
תה בר יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 2 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 491 קלוריות. מתכון זה משמש 6. גשו לסופר וקנו סירופ פשוט, מים, לימונים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 15%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו תה קר תאילנדי, לונג איילנד אייס תה, ו כריכי תה סלט ביצים אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
על מגש הגשה גדול מסדרים את הקומקומים לצד בקבוק הליקר, קנקן קטן של סירופ פשוט, קערת הקצפת וצלחת קליפת הלימון המסוכרת.
הזמינו את האורחים לטעום תה שונים ולטעום אותם כרצונם.
מביאים מים לרתיחה. כבה את החום.
מוסיפים עלי נענע חבולים ומניחים לתלול.
בסיר משלבים מים וסוכר על אש בינונית. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים במשך 5 דקות, עד שהסוכר נמס. קח את המחבת חום מגניב את הסירופ. כל סירופ מקורר נוסף ניתן לשמור במיכל אטום במקרר. הערה של קוק: עבור תה אחר הצהריים, לעשות אצווה כפולה של סירופ פשוט. שמרו חצי לבר התה והשתמשו בחצי השני להכנת קליפת הלימון המסוכרת.
בעזרת קולפן ירקות חותכים את החלק הצהוב של הלימון מקצה הגבעול עד קצה הטבור ויוצרים רצועות ארוכות בגודל 3/4 עד 1 אינץ'. הביאו לרתיחה סיר מים קטן וכבד.
מוסיפים את הקליפות ומבשלים 1 דקה.
מסננים ואז שוטפים את הקליפות מתחת למים קרים. חזור על בישול הקליפות, 2 פעמים נוספות, בסיר עם מים רותחים טריים ושטיפה מתחת למים קרים. במחבת אותו לשלב את קליפות עם 1 כוס סירופ פשוט. מבשלים על אש בינונית-נמוכה עד שהקליפות רכות, כ -15 דקות. באמצעות מלקחיים, להעביר את קליפות נייר קלף להתייבש מעט, על 1 שעה.
בעזרת מערבל חשמלי מקציפים את השמנת בקערה גדולה עד שנוצרות פסגות רכות.
מוסיפים את הסוכר והווניל ומקציפים לשילוב.
מעבירים את הקצפת לקערת הגשה. (הקצפת יכולה להתבצע עד 2 שעות קדימה. מכסים ומקררים.)