בראבו עוף איטלקי לשניים
המתכון בראבו עוף איטלקי לשניים מוכן בערך 55 דקות והוא בהחלט מדהים ללא גלוטן וראשוני אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. מתכון זה מכין 2 מנות עם 417 קלוריות, 45 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם חצילים, תיבול, גבינת מוצרלה חלקית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האהבה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 64%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: בראבו עוף איטלקי, פסטה בראבו: אופה פסטה עוף שמנת, ו פסטה בראבו: אופה פסטה עוף שמנת.
הוראות
מניחים חצילים במסננת מעל צלחת; מפזרים מלח וזורקים.
בינתיים, מפזרים עוף עם תיבול איטלקי ופלפל. במחבת טפלון גדולה המצופה בתרסיס בישול, עוף חום משני הצדדים.
מעבירים עוף ל -13 אינץ ' משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה; מפזרים 1/3 כוס גבינת מוצרלה.
שוטפים חצילים; טפיחה יבשה עם מגבות נייר.
מעבירים לקערה גדולה; מוסיפים רוטב פסטה וזורקים לציפוי. כף מעל עוף; מעל הגבינה שנותרה.
מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד שמדחום בשר קורא 170 מעלות צלזיוס.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
איטלקית בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. בקבוק זוהר וינטג ' דום פריניון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 279 דולר לבקבוק.
![דום פריניון בציר זוהר בקבוק]()
דום פריניון בציר זוהר בקבוק
הוא פתיחת זר מורכב ומואר,שילוב של פרחים לבנים, פירות הדר ואבן. ההשפעה הכוללת משופרת על ידי רעננות של אניס ונענע כתוש. הניחוחות הסופיים שמציע היין מתחילים להראות תווים חריפים, עציים וקלויים. לאחר תקופה ארוכה של רתיעה, היין סוף סוף נפתח. יש איזון מלא בין האף לחיך. אופיו הדק, המינימליסטי, הטהור, הגוון והאתלטי מתבטא כעת גם בחום. הפרי בולט וברור. החומציות האופיינית של הבציר משולבת להפליא. ההתמדה שלו היא בעיקר ארומטית, אפורה, מעושנת ומבטיחה מאוד.היין נהנה מדואליות: חום ורעננות, זיווגי בשר ויוד, מבושל וגולמי. תבלינים משפרים ומדגישים את התסיסה של 2008 וצופפים את היין. דום פפריניון אוהב חוויות שובבות: אמנות קולינרית, טקסטורות ועניינים.