אם יש לכם מלח, חמאה, אוריאו דברים כפולים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-40 דקות. נסו עוגיות אוריאו מחסנית, עוגת גבינה עם שוקולד מרוסק ועוגת בראוני, ו עוגיות בראוני אוראו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 177°. קו 8 אינץ ' מחבת מתכת מרובע עם nonstick foil.In קערת ערבוב קטנה, לנצח את גבינת שמנת וסוכר עד חלקה. הכה את השוקולד הלבן נמס וניל, ולאחר מכן בעדינות לערבב את ביצה לבן וקרם. קוצצים את אוריאו החומר הכפול ומוסיפים לתערובת גבינת שמנת. תניח בצד.תכין את הבלילה לעוגיות. ממיסים את החמאה בסיר nonstick 2 או 3 ליטר. מערבבים את הסוכר ואת אבקת הקקאו. להפחית את החום נמוך ומערבבים בעדינות במשך כ 30 שניות כדי לחמם את הסוכר. כבה את החום ותן לתערובת הסוכר לשבת במשך 5 דקות. מערבבים במלח ווניל.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
נייר אורז
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
עוגיות אוריאו
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיף את הביצים הקרות, לטאטא או ערבוב רק עד מעורב, ואז לערבב את הקמח ואבקת אפייה יחד בכוס קטנה ומערבבים אותם לתוך הבלילה.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מורחים כמחצית הבלילה באופן שווה על החלק התחתון של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מורחים את המילוי על הבלילה על ידי להפיל אותו על בובות קטנות מתפשט בעדינות. Drop dollops של הבלילה בראוני הנותרים על המילוי, מתפשט בעדינות כדי לכסות. זה בסדר אם אתה מתגעגע כמה מקומות כי העליון יהיה מכוסה בציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים
5
יוצקים לתוך המחבת ואופים במשך 25 דקות או עד בראוניז להופיע להגדיר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
בואו להתקרר לחלוטין במחבת. כאשר מגניב, להעביר למקרר כדי להירגע.תכיני ציפוי. מקציפים את החמאה עד שמנת. בהדרגה להוסיף ממתקים סוכר, גירוד צדדים ומכות עד חלקה. מקציפים וניל ומלח. לאט לאט להכות את הקצפת מכות וגירוד עד שיש לך ציפוי וניל חלק. על קרש חיתוך, קוצצים דברים כפולים ומערבבים אותם לתוך הציפוי, דברים וכל.הרם את הבראוני הקר מהמחבת וקלף את נייר הכסף.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוב
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
אינסטנט פודינג לימון
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מורחים ציפוי על גבי.תכין את הגנאש. בקערת מיקרוגל בטוחה או כוס מדידת פירקס גדולה, לשלב שוקולד צ ' יפס ושמנת. מיקרוגל ב 50% כוח במשך 30 שניות. מערבבים עד שוקולד נמס תערובת חלקה, ולאחר מכן להעביר תיק רוכסן חובה כבדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
חותכים חור זעיר בפינה של התיק ולסחוט קווים של גנאש מעל הברים הקרים. לשבור את הדברים הכפולים הנותרים ולחץ אותם לחלק העליון לקישוט. חזור למקרר כדי להגדיר את גנאש. לאחסן במקרר.
עוגיות אוריאו עובדות ממש טוב עם קרם שרי, מדיירה, ופרוסקו. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.