בראוני פופס
המתכון לעוגיות בראוני יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 3 שעות ו-15 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 416 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לכם בראוני פרימיום העליון המקורי לערבב, מקלות מלאכה, decors קישוט סוכריות סוכריותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו בראוני פופס, בראוני פופס, ו בראוני ינשוף פופס (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. (325°F למחבת כהה או לא מקל). קו 8 אינץ 'או 9 אינץ' מחבת מרובע עם לסכל כך לסכל משתרע על 2 אינץ ' על הצדדים של פאן. תרסיס רדיד עם ספריי בישול. תכין בראוניז לפי ההוראות. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
מניחים בראוניז במקפיא במשך 30 דקות.
הסר בראוניז מחבת על ידי הרמת רדיד; לקלף רדיד משני צדי בראוניז.
חותכים בראוניז לתוך 16 ברים, 4 שורות על ידי 4 שורות. בעדינות להוסיף מקל מלאכה לתוך סוף כל בר, לקלף לסכל מן הסורגים.
מניחים על גיליון עוגיות; להקפיא 30 דקות.
בקערה קטנה למיקרוגל, שבבי שוקולד מיקרוגל וקיצור שנחשפו על גבוה על 1 דקה; מערבבים עד חלקה. במידת הצורך, מיקרוגל נוסף 5 שניות בכל פעם. לטבול למעלה 1/3 עד 1/2 של כל בראוני לתוך שוקולד; מפזרים סוכריות.
שכב שטוח על נייר שעווה או נייר כסף לייבוש.