קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מטבחיםאמריקאי
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

בראוני פופס טבולים

בראוני פופס טבולים
הכנת בראוני פופס טבולים אורכת כשעה ו-50 דקות מתחילתו ועד סופו. שומרים על הגזרה שלכם? מתכון ללא מוצרי חלב זה מכיל 323 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -10 גרם שומן למנה. מתכון זה מספיק ל-16 מנות . אדם אחד התרשם מהמתכון. הוא מתאים גם כקינוח. אם יש לכם סוכריות על מקל, שומן, שוקולד צ'יפס חצי מתוק וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון 0% , וזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, ייתכן שתאהבו גם מתכונים כגון מקרונים קוקוס טבולים בשוקולד ,ביס בננה חמאת בוטנים קפואים טבולים בשוקולד , ומקרונים קוקוס טבולים בשוקולד ללא גלוטן וללא מוצרי חלב .

הוראות

1
רפדו תבנית אפייה מרובעת בגודל 20 או 23 ס"מ בנייר כסף; משמנים את נייר הכסף ומניחים בצד. מכינים ואופים את תערובת הבראוניז לפי הוראות היצרן לגודל תבנית האפייה בה השתמשתם. מצננים לחלוטין על רשת צינון.
מרכיבים שתצטרך
תערובת בראוניתערובת בראוני
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
2
בעזרת נייר אלומיניום, הוציאו את הבראוני מהתבנית; הסירו את נייר האלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
חותכים את הבראוני לשישה עשר ריבועים. מכניסים בעדינות מקל ארטיק לדופן כל ריבוע. מכסים ומקפיאים למשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מקלות ארטיקמקלות ארטיק
4
במיקרוגל, המיסו שוקולד צ'יפס ו-1.5 כפיות שומן; ערבבו עד לקבלת תערובת חלקה. חזרו על הפעולה עם שבבי האפייה הלבנים והשומן הנותר.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
חתיכות אפייהחתיכות אפייה
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
5
טבלו שמונה בראוניז עד חצים בתערובת השוקולד; תנו לעודפים לטפטף. טבלו את שאר הבראוניז עד חצים בתערובת הצ'יפס הלבן; תנו לעודפים לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
6
מפזרים תוספות לבחירתכם.
7
מניחים על נייר אפייה; נותנים לעמוד עד להתייצבות.
8
הכניסו לשקיות וסגרו בעזרת אזיקונים או סרט אם רוצים.