בראוני פוש-It-Up ליל כל הקדושים פופס
פופס בראוני פוש-It-Up ליל כל הקדושים עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 50 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 3123 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לך בטי פאדג בראוני לערבב, פוש-אפ עוגת פופ מיכלים, בטי עשיר & קרם וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו בראוני אמא ליל כל הקדושים פופס, Push-It-Up דלעת פופס, ו Push-It-Up עוגת דלעת פופס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. בנדיבות גריז 24 כוסות מאפין מיני עם קיצור או ספריי בישול; כוסות קמח קל.
הפוך הבלילה בראוני לפי ההוראות על הכיס, באמצעות שמן, מים וביצה. הבלילה כפית באופן שווה לתוך כוסות מאפין, מילוי כל קצת יותר מחצי מלא.
אופים 12 עד 14 דקות או רק עד בראוניז נקבעים באביב בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. מגניב לחלוטין לפני הסרת בעדינות מכוסות מאפין.
בינתיים, לערבב צבע מזון לתוך ציפוי עד צבע כתום הרצוי.
מניחים ציפוי בשקית ניילון גדולה לאטום; שקית חותם.
חותכים את 1 בפינה התחתונה של התיק. תניח בצד.
לחץ על 1 בראוני מקורר לתחתית של כל מיכל פופ push-up. צינור כמות קטנה של ציפוי על גבי כל בראוני.
מוסיפים בראוני שני לכל מיכל; ציפוי צינור על בראוניז. למעלה כל אחד עם בראוני 1 הפוך.
מניחים כובעים על מיכלי פופ. מקררים עד שמוכנים להגיש.