בראוניז אגוז פאדג
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים אמריקאים, אז נסו בראוניז אגוזי פאדג'. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה של לקטו אובו יש 332 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 60 מנות סועדים.. אם יש לכם קמח, אגוזי מלך, סוכר קונדיטורים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 28%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: בראוניז פאדג'אגוז, בראוניז פאדג'אגוז, ו בראוניז פאדג'אגוז.
הוראות
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכר עד שהם בהירים ותפוחים.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים וניל.
שלב את הקמח, הקקאו והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת ומערבבים היטב. מערבבים פנימה אגוזי מלך.
מורחים לתוך משומן 15-ב. איקס 10-ב. איקס 1-ב. תבנית אפייה.
אופים בחום של 325 ניתנים להזזה למשך 40-45 דקות או עד שהחלק העליון קופץ לאחור כשנוגעים בו קלות.
בינתיים ממיסים חמאה בסיר על אש נמוכה.
מסירים מהאש; מערבבים חלב וקקאו לתערובת אחידה. מחזירים לאש ומביאים לרתיחה; מרתיחים 4 דקות תוך ערבוב מתמיד.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את הסוכר והווניל של הקונדיטורים עד לקבלת תערובת חלקה. בראוניז חם פרוסט.
מפזרים אגוזי מלך אם רוצים. מצננים על רשת לפני החיתוך.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לבראוניז. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. קרם סולרה שרי עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![קרם סולרה שרי]()
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.