קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות55
ציון בריאות0
מגזין

בראוניז בטעם מנטה קל® BAKER ' SÂ

בראוניז בטעם מנטה קל® BAKER ' SÂ
המתכון BAKER ' SÂ ® בראוניז מנטה קל יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו 55 דקות. אתה מקבל קינוח שמגיש 55. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 128 קלוריות. אם יש לכם ציפוי וניל מוכן להפיץ, חמאה, שוקולד חצי מתוק של בייקר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: בראוניס קערה אחת של בייקר, בראוניז ארנב אופה, ו בראוניס ליל כל הקדושים קערה אחת של BAKER ' SÂ.

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. קו 13x9 אינץ תבנית אפייה עם נייר, עם קצוות של רדיד המשתרע על פני הצדדים של מחבת. נייר כסף. מיקרוגל שוקולד unsweetened ו 3/4 כוס החמאה בקערה גדולה למיקרוגל על גבוה 2 דקות. או עד שהחמאה נמסה. מערבבים עד שוקולד נמס לחלוטין. מערבבים בסוכר. להתמזג ביצים.
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מוסיפים קמח; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
3
מורחים למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
אופים 30 עד 35 דקות. או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא עם פירורי fudgy. (אל תיקח יותר מדי.) מגניב במחבת.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מערבבים תמצית מנטה לתוך זיגוג; מורחים באופן שווה על פני בראוניז מקורר. מיקרוגל חצי מתוק שוקולד, נשאר 1/4 כוס חמאה והמים בקערה בינונית במיקרוגל על גבוה 1-1 / 2 דקות. או עד שהחמאה נמסה. מערבבים עד שוקולד נמס לחלוטין. מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
מיץ חמוציות לבןמיץ חמוציות לבן
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מורחים באופן שווה על ציפוי; כיסוי. מקררים לפחות 1 שעה לפני ההגשה. הרם מתוך מחבת על קרש חיתוך, באמצעות ידיות לסכל.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
חתוך ל-36 ריבועים.