בראוניז בטעם מנטה קל® BAKER ' SÂ
המתכון BAKER ' SÂ ® בראוניז מנטה קל יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו 55 דקות. אתה מקבל קינוח שמגיש 55. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 128 קלוריות. אם יש לכם ציפוי וניל מוכן להפיץ, חמאה, שוקולד חצי מתוק של בייקר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: בראוניס קערה אחת של בייקר, בראוניז ארנב אופה, ו בראוניס ליל כל הקדושים קערה אחת של BAKER ' SÂ.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. קו 13x9 אינץ תבנית אפייה עם נייר, עם קצוות של רדיד המשתרע על פני הצדדים של מחבת. נייר כסף. מיקרוגל שוקולד unsweetened ו 3/4 כוס החמאה בקערה גדולה למיקרוגל על גבוה 2 דקות. או עד שהחמאה נמסה. מערבבים עד שוקולד נמס לחלוטין. מערבבים בסוכר. להתמזג ביצים.
מוסיפים קמח; מערבבים היטב.
אופים 30 עד 35 דקות. או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא עם פירורי fudgy. (אל תיקח יותר מדי.) מגניב במחבת.
מערבבים תמצית מנטה לתוך זיגוג; מורחים באופן שווה על פני בראוניז מקורר. מיקרוגל חצי מתוק שוקולד, נשאר 1/4 כוס חמאה והמים בקערה בינונית במיקרוגל על גבוה 1-1 / 2 דקות. או עד שהחמאה נמסה. מערבבים עד שוקולד נמס לחלוטין. מגניב לטמפרטורת החדר.
מורחים באופן שווה על ציפוי; כיסוי. מקררים לפחות 1 שעה לפני ההגשה. הרם מתוך מחבת על קרש חיתוך, באמצעות ידיות לסכל.