בראוניז דביק עם קרום לחם קצר
בראוניז דביק עם קרום חמאה הוא קינוח המגיש 12. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל 342 קלוריות. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם קמח, סוכר, ביצה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 40 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 30%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: חטיפי אגוז שוקולד דביקים עם קרום לחם קצר, בראוניז שוקולד דביק, ו בראוניז דביקים קלאסיים.
הוראות
חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). בקערה בינונית מערבבים יחד 1 כוס קמח וסוכר לכל מטרה.
חותכים בחמאה עד שהתערובת מתפוררת. לחץ בחוזקה לתחתית תבנית אפייה בגודל 9 על 9 אינץ'.
אופים 15 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהוא יציב ומעט זהוב. מניחים בצד להתקרר.
בקערה בינונית מערבבים יחד 1/4 כוס קמח, אבקת אפייה ואבקת קקאו. יוצרים באר במרכז, ומוסיפים את הביצה, הווניל והחלב המרוכז הממותק.
מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה את השוקולד הקצוץ ואגוזי המלך.
מורחים את התערובת על הקרום שהתקרר.
אופים 20 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהבראוניז מתחילים להתרחק מהקצוות, והחלק העליון נראה יבש. מגניב, לחתוך לריבועים. אחסן מכוסה היטב בטמפרטורת החדר.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לבראוניז. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. את יכולה לנסות את קרם שרי. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "