בראוניז דובדבן שוקולד מריר
המתכון בראוניז דובדבן שוקולד מריר יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מתכון צמחוני ללא חלב ולקטו אובו זה משרת 8 . לקינוח הזה יש 263 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן למנה. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם תמצית שקדים, שקדים, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון של 23%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: בראוניז דובדבן שוקולד מריר, בראוניז שוקולד מריר ודובדבן, ו בראוניז דובדבן שוקולד מריר.
הוראות
טפחו דובדבנים יבשים עם מגבות נייר; מניחים בצד. בקערה חסינת מיקרוגל ממיסים 1/2 כוס חטיפי ממתקים קצוצים עם שמן; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. בקערה קטנה שלבו את הסוכר, הביצים, התמצית, המלח והשוקולד המומס.
מוסיפים קמח; מערבבים היטב. מערבבים פנימה דובדבנים ושאר חטיפי הממתקים.
מורחים ל -9 אינץ'. 5 אינץ'. מחבת כיכר מצופה בתרסיס בישול.
אופים בחום של 350 למשך 25-30 דקות או עד שהבראוניז מתחילים להתרחק מדפנות התבנית. מצננים על רשת.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
בראוניז עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "