בראוניז דלי פחמימות שוקולד אגוז כפול
בראוניז שוקולד אגוז פעמיים פחמימות עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-25 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 247 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו קמח סויה, תחליפי סוכר, סובין שיבולת שועל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו פעמיים שוקולד אגוז בראוניז, בראוניז זוקיני דלת פחמימות, ו קרם חמאה שוקולד פחמימות הטוב ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: 8 אינץ ' מרובע תבנית אפייה
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
תרסיס מחבת עם תרסיס שמן צמחי nonstick. תניח בצד.
מערבבים סובין חיטה 1/2 כף קמח סויה יחד ומפזרים באופן שווה על החלק הפנימי של המחבת משומנת, גם ציפוי הצדדים.
מניחים את השוקולד והחמאה הלא ממותקים בקערת פלדה נמסים על סיר של מים רותחים.
לטאטא 1 תחליף סוכר כוס 1/4 כוס שמנת כבדה. לאחר מעורבב היטב, לכבות את החום ולשמור חם עד הצורך.
עם מיקסר חשמלי על גבוה, לנצח את הביצים, 1 תחליף סוכר כוס תמצית וניל רק עד מעורבב. להפחית למהירות נמוכה ולאחר מכן להתמזג בתערובת השוקולד.
עם כף עץ, מערבבים באבקת האפייה, 1 1/4 כוסות קמח סויה, אגוזי מלך, ו 1/4 כוס שמנת כבדה.
מורחים באופן שווה לתוך המחבת מוכן ואופים על המדף המרכזי במשך 35 עד 40 דקות, או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. (לא לאפות יתר או בראוניז יהיה יבש וקשה.) מגניב לחלוטין לפני ציפוי עם ציפוי שוקולד פחמימות נמוכה.
חותכים ל 5 שורות על ידי 5 שורות כדי להפוך 25 חתיכות.
מניחים את כל החומרים בקערה בינונית ומקציפים עד בשילוב טוב. השתמש כדי בראוניז כפור, אבל לוודא בראוניז מקורר לחלוטין, או החמאה בציפוי יימס.