בראוניז האולטימטיבי של קיר ג'נסן
הבראוניז האולטימטיבי של קיר ג'נסן הוא מתכון אמריקאי שמגיש 18. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 354 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו חמאה, אבקת קקאו מלח ים קשקשי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. האוכל הביא לך אותו. זה עובד טוב כמו קינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: בראוניז האולטימטיבי של קיר ג'נסן, עוגת בראוני האולטימטיבי, ו בראוני האולטימטיבי.
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
מקום 18 נייר cupcake ספינות לתוך 2 (12-well) מחבתות מאפין (יהיה לך בארות ריקות).
לטאטא יחד את הקמח, אבקת קקאו, ומלח בקערה בינונית. תניח בצד.
מניחים את החמאה בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט והכה במהירות בינונית גבוהה עד רכות, על 3 דקות. באמצעות מרית גומי, לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט. להחזיר את המיקסר למהירות בינונית-גבוהה, להוסיף את הסוכרים, ומערבבים עד אור בצבע ורך, על 2 דקות. לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט. לחזור למהירות בינונית-גבוהה, להוסיף את fraîche crème ווניל, ולאחר מכן להוסיף את הביצים 1 בכל פעם ולערבב עד בשילוב שווה. לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט. הפוך את המיקסר למהירות נמוכה, להוסיף את תערובת הקמח-קקאו, ומערבבים עד רק בשילוב.
הסר את הקערה מן המיקסר ומערבבים את הבלילה כמה פעמים כדי לשלב את כל הפסים הנותרים של קמח.לחלק את הבלילה באופן שווה בין בארות מרופדות (הם יהיו כמעט מלאים).
מניחים את הקפה והסוכר בסיר קטן ומביאים לרתיחה על חום גבוה.
בואו להרתיח במשך כ 1 דקה, ולאחר מכן להסיר מהחום. הגדר aside.To להרכיב:כאשר הבראוניז נעשים אפייה, לצחצח אותם קלות עם סירופ קפה בזמן שהם עדיין חמים. (יישאר לך קצת סירופ.) להגדיר את מחבתות מאפין על מתלה תיל ולתת להם להתקרר לפחות 10 דקות, ואז להסיר את הבראוניז מן המחבתות כדי לסיים קירור על המדף.ברגע שהבראוניז מגניבים, חלקו את הגנאש ביניהם, ושימו אותו בחריצים של הבראוניז. ממש לפני ההגשה, לטפטף כל בראוני עם שמן זית ומפזרים אותו עם קמצוץ של מלח ים קשקשי.