בראוניז ויסקי אירי
בראוניז ויסקי אירי עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 345 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. אתה מקבל קינוח שמגיש 32. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-25 דקות. גשו לסופר וקנו קקאו אפייה, שמן צמחי, וניל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו בראוניז ויסקי אירי, ויסקי אירי סודה עם חמאת ויסקי אירי, ו עוגת תפוחים אירית עם רוטב קרמל ויסקי אירי (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 13x9-inch מחבת עם ספריי בישול. הפוך הבלילה בראוני לפי ההוראות על תיבת, באמצעות מים, שמן, ביצים ערבוב חתיכות טופי.
מניחים מחבת על מדף קירור.
כאשר בראוניז יוצאים מהתנור, בסיר 2 ליטר, להמס חמאה על חום בינוני. מערבבים בקקאו, מלח, וניל וויסקי.
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן. לאט, הכה באבקת סוכר עם מקציף. לבשל 5 דקות יותר.
עם שיפוד במבוק או סכין, לתקוע חורים בראוניז.
יוצקים ציפוי חם על בראוניז חמים; מורחים מעל עד חלקה. מגניב לפחות 2 שעות לפני חיתוך. עבור ברים, לחתוך 8 שורות על ידי 4 שורות.