בראוניז חמאת בוטנים ושיבולת שועל
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים אמריקאים, אז נסו בראוניז חמאת בוטנים ושיבולת שועל. המתכון הצמחוני לקטו אובו מגיש 16 ומחירו 31 סנט למנה . מנה אחת מכילה 352 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -20 גרם שומן . זה עובד הכי טוב כקינוח, והוא נעשה תוך 45 דקות בערך. מתכון זה אהוב על 28 אוכלי אוכל וטבחים. גשו לסופר וקנו קמח, מלח, תמצית וניל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון של 35% , המנה הזו גרועה למדי. מתכונים דומים: בראוניז של חמאת בוטנים עם ציפוי גביע חמאת בוטנים , חטיפי שיבולת שועל של חמאת בוטנים וכדורי שיבולת שועל של חמאת בוטנים .
הוראות
מחממים תנור ל-325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית ג'לי רול.
מקציפים חמאה, 3/4 כוס חמאת בוטנים, סוכר לבן וסוכר חום יחד בקערה גדולה עד לקבלת קרם.
מוסיפים קמח, שיבולת שועל, תמצית וניל, ביצים ומלח; מערבבים רק עד לתערובת.
מורחים את הבלילה לתבנית הג'לי-רול המוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד להשחמה קלה, כ-20 דקות. מצננים בראוניז במחבת למשך 10 עד 15 דקות.
מורחים 1/2 כוס חמאת בוטנים על גבי הבראוניז.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
בראוניז בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. ה-Perrier-Jouet Grand Brut עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-57 דולר לבקבוק.
![פרייר-ז'ואט גרנד ברוט]()
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
הרעננות והחיוניות המרשימה של ניחוחות הפרחים והפירות (פירות צהובים ופירות טריים) משתרשים, לפני שהם מפנים את מקומם לתווים עדינים של וניל וחמאה, ומשווים ליין אופי פירותי ועקבי. התווים של שזיף דובדבן, לימון ותפוז ברגמוט מופיעים תחילה, ואז מפנים מקום לפרחים של עצי פרי, כגון ליים ויערה. אחריהם מופיעים תווים של חמאה, עוגות מדלן וסוכר וניל. תווים מתמשכים של אשכולית, אפרסקים לבנים, אגסים ירוקים, עצי תפוח ואגוזי לוז ירוקים מסיימים את הטעם.