בראוניז חסיני גינס
המתכון בראוניז סטאוט גינס יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. יש קינוח זה 151 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. יום פטריק הקדוש יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מלח, חמאה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו בראוניז סטאוט גינס II, בראוניז שוקולד מוצק גינס, ו גינס שבוע: סטאוט ומוס שוקולד עם עוגיות שיבולת שועל גינס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. קו 9 x 13 אינץ תבנית אפייה עם רדיד nonstick (שחרור ריינולדס)בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח, אבקת קקאו, ומלח עד בשילוב שווה.תניח בצד.ממיסים חמאה, שוקולד מריר וצ ' יפס לבן בדוד כפול על אש נמוכה מאוד, תוך ערבוב כל הזמן עד מומס.
הסר מהחום. לחלופין, אתה יכול לעשות את זה במיקרוגל, מיקרוגל על גבוה ערבוב כל 30 seconds.In קערה גדולה ערבוב, להכות ביצים וסוכר במהירות גבוהה עד אור ורך, על 3 דקות.
מוסיף תערובת שוקולד מומסת, פועם עד בשילוב.מקציפים תערובת קמח שמורה לתערובת שוקולד מומסת.
להקציף בירה סטאוט גינס. הבלילה תיראה קצת רזה. זרוק שבבי שוקולד semisweet באופן שווה על גבי הבלילה (חלקם ישקעו).
יוצקים לתוך תבנית אפייה מוכנה.
אופים 25 עד 30 דקות על מתלה מרכזי בתנור, עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא כמעט נקי.
תנו לבראוניז להתקרר, להיחשף, לטמפרטורת החדר. אבק עם סוכר ' ממתקים לפני ההגשה.