בראוניז יומיומיים
המתכון כל יום בראוניז יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 37 דקות. מנה אחת מכילה 293 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. מתאים ל-16 מנות. 45 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קמח, ממתקים, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו כל יום עוגיות שוקולד, בראוניז קמח קוקוס עם גנאש שוקולד מאפייה ללא דגנים יומיומית על ידי קלי סמית, ו חומוס יומיומי (מתכונים דומים).
הוראות
זה לא שחסר לי מתכון לעוגיות או שתיים: במהלך השנים עשיתי אותן על טייס אוטומטי קל; אבל אני לא פחות אסיר תודה על גרסה זו כל יום, ללא הודעה מוקדמת. הם פחות ראוותניים - אני משתמש אבקת קקאו במקום שוקולד באיכות טובה, ולהוסיף את התערובת עם בר של דוכן או חנות נוחות או שניים של שוקולד חלב-אם כי כדי לטעום אותם, אתה לעולם, לעולם לא לנחש. הן נוטפות באלגנטיות כהה ושוקולד עמוק.
זה המתכון אליו פונים כשילד או עמית מודיע לך על הדבר האחרון שמצפים ממך לאפות משהו למכירת עוגות מחר. אתה יכול פשוט לחייך בשלווה וראש לארון. אם אתה עובד מתוך מערך מאופק יותר, כך הם נקיים מתוך סוכר חום בהיר, ואין סיכוי לצבוט לחנות נוחות עבור השוקולד, ואז פשוט להשתמש 1 1/2 כוסות סוכר לבן רגיל ומעלה את החמאה עד 1 1/2 והקקאו כדי 1 כוס משכר.
הערה אחרונה או, ליתר דיוק, לנדנד: כשאני אומר אבקת קקאו, אני מתכוון קקאו לא ממותק; לא בשום מצב אי פעם להחליף שתיית שוקולד.
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. ממיסים את החמאה על חום עדין בסיר בגודל בינוני.
כאשר הוא נמס, להוסיף את הסוכר, ערבוב עם כף עץ (עדיין על חום נמוך) כדי לעזור לו להתמזג עם חמאה מומסת.
לטאטא יחד את אבקת הקקאו, קמח, סודה לשתייה קמצוץ של מלח, ולאחר מכן מערבבים לתוך המחבת; כאשר מעורב( זה יהיה תערובת יבשה מאוד, ולא מעורבב לחלוטין בשלב זה), להסיר מן החום.
בקערה או כד, לטאטא את הביצים עם תמצית וניל ולאחר מכן לערבב לתוך תערובת בראוני במחבת.
מערבבים את השוקולד הקצוץ ושופכים במהירות ומשפשפים לתוך פח אפייה מרופד בנייר כסף או מחבת נייר חד פעמית, מפיצים את התערובת עם מרית, ומבשלים בתנור שחומם מראש במשך כ 20 עד 25 דקות. זה ייראה להגדיר, כהה ויבש על גבי, אבל כאשר אתה מרגיש את פני השטח, אתה תרגיש שזה עדיין wibbly מתחת ובוחן עוגה ייצא gungy. זה רצוי.
מעבירים את המחבת למתלה להתקרר קצת לפני חיתוך ל -16 חתיכות ולאבק עם הסוכר של ממתקים. אני אוהב אותם חמים להפליא. אבל אז שוב, אני אוהב אותם קר, מדי. למעשה, כאשר קר הם כראוי לדבר יותר בראוני כמו: רך דביק בתוך יותר ויותר ללעוס על גבי.
שים לב מראש: בראוניז יכול להיות מורכב עד 3 ימים קדימה ומאוחסן במיכל אטום. ישמור על סך של 5 ימים.
הערה להקפיא: בראוניז ניתן להקפיא עד 3 חודשים במיכל אטום, שכבתי עם קלף אפייה. הפשרה בין לילה במקום קריר.