בראוניז מוקה אגוזי לוז
המתכון בראוניז מוקה אגוזי לוז יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה. לקינוח הזה יש 144 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. אם יש לכם סוכר של קונדיטורים, ביצים, קצפת כבדה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 12%. ציון זה לא כל כך סופר. נסו עוגת שיש אגוזי לוז מוקה עם גנאש שמנת חמוצה מוקה, אקלרים של אגוזי לוז, ו שייק מוקה אגוזי לוז עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה חסינת מיקרוגל ממיסים 1 כוס שוקולד צ ' יפס וחמאה עם גרגירי קפה; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מגניב מעט.
בקערה גדולה מקציפים ביצים וסוכר חום; מערבבים פנימה תערובת שוקולד ווניל.
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת השוקולד. מערבבים פנימה אגוזי לוז ושאר הצ ' יפס.
יוצקים לתוך 9-ב משומן. תבנית אפייה מרובעת.
אופים בחום של 325 ניתנים לזיהוי למשך 22-26 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת.
לציפוי, בקערה חסינת מיקרוגל, ממיסים שוקולד צ ' יפס וחמאה עם שמנת וגרגירי קפה; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מגניב לטמפרטורת החדר.
מעבירים לקערה קטנה; מקציפים במהירות גבוהה למשך 2 דקות. מקציפים פנימה את הסוכר והווניל של הקונדיטורים עד שהם תפוחים. בראוניז פרוסט; מכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות לפני החיתוך.