בראוניז מנטה
ניתן להכין את המתכון לבראוניז מנטה בתוך כ-50 דקות. צופה בדמות שלך? מתכון ללא מוצרי חלב זה מכיל 207 קלוריות, 3 גרם חלבון ו-9 גרם שומן למנה. מתאים ל-24 מנות. תמורת 32 סנט למנה, מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חג המולד יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד היטב כקינוח ידידותי מאוד לתקציב. אם יש לכם ביצים, אבקת אפייה, קיצור וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 11 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 23%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון בראוניז מנטה, בראוני מנטה ובראוניז מנטה הטובים ביותר.
הוראות
קו 13-in. x 9 אינץ'. תבנית אפייה עם נייר כסף; משמנים נייר כסף ומניחים בצד. בקערה גדולה מקציפים שמן וסוכר עד לקבלת תערובת אחידה. טורפים פנימה וניל.
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה.
מערבבים את הקמח, הקקאו, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת השמן. הניחו בצד 2 כפות סוכריות מנטה לקישוט; מערבבים פנימה את יתרת הממתקים.
אופים ב-350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת.
לזיגוג, במיקרוגל, ממיסים שוקולד צ'יפס וקיצור; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מורחים מעל בראוניז; מפזרים סוכריות שמור.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
בראוניז עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את בלנצ'רד פרז קאווה ברוט. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-18 דולר לבקבוק.
![בלנצ'רד פרז קאווה ברוט]()
בלנצ'רד פרז קאווה ברוט
Blanchard Perez Brut הוא צהוב קש עם דגשים ירוקים במראה. האף רענן ואקספרסיבי עם ניחוחות ראשוניים של תפוח ירוק ואגס יחד עם אגוזים יבשים ותווי לחם טרי. בחיך תווים של פרי בשל עם אופי הדר אקספרסיבי מלווים ברמז של עשבי תיבול ים תיכוניים. חומציות, משקל ומרקם מאוזנים מביאים לסיומת ארוכה ומלאת חיים. יין מבעבע זה בעל איזון מושלם של יובש, בועות ופירות כדי להעשיר כל חווית אוכל. זוהי בחירה מצוינת להגשה לצד ירקות, שרימפס ורכיכות, או טעימה בפני עצמה! תערובת: 33% מקאבאו, 33% קסראל-לו, 34% פרלהדה