בראוניז מנטה אירית
המתכון בראוניז מנטה אירי יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו -15 דקות. מנה אחת מכילה 251 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 30 מנות סועדים.. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מתכון זה מ טעם הבית דורש אגוזי מלך, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, תמצית ונילן וביצים. יום פטריק הקדוש יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. עם כפית ציון 17%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: בראוניז וויסקי אירי, בראוניז קרם אירי, ו בראוניז קרם אירי.
הוראות
במיקרוגל ממיסים חמאה ושוקולד מריר; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מצננים מעט. בקערה גדולה, מכים את הביצים, הסוכר והווניל. מערבבים בתערובת שוקולד. מוסיפים קמח בהדרגה עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה צ ' יפס ואגוזי מלך.
מורחים לתוך 13-ב משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי (אל תאפו יתר על המידה). מצננים על רשת.
במיקרוגל ממיסים שוקולד לבן עם שמנת; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מעבירים לקערה קטנה. מכניסים למקרר למשך 30-40 דקות או עד לצינון.
בקערה קטנה נוספת מקציפים שמנת עד שנוצרות פסגות רכות; מקפלים לתערובת שוקולד לבן. מקציפים במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות נוקשות, כ -4 דקות. מקפלים פנימה סוכריות קצוצות.
מורחים על בראוניז. מכסים ומקררים.
בסיר קטן שלבו שוקולד מריר ושמנת. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד שהשוקולד נמס וחלק; מסירים מהאש. מערבבים פנימה חמאה עד להמסה. מצננים לטמפרטורת החדר. מורחים בזהירות על המילוי. מכסים ומקררים במשך שעה 1 או עד הדובדבן מוגדר.
מקשטים בסוכריות נוספות אם רוצים. יש לאחסן במקרר.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לבראוניז. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.