בראוניז מנטה ג'וניור
המתכון ג'וניור מנטה בראוניז מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט יוצא מן הכלל חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. והוא יספק כ 16 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 128 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מרגרינה מקל, מלח, ביצה לבן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו שמנת ג'וניור מנטה שוקו חם, פעמיים שוקולד ג'וניור מנטה ועוגיות צ' יפס, ו עוגיות מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל תחתון של 8 אינץ ' מרובע תבנית אפייה עם ספריי בישול.
מערבבים חמאה וסוכריות מנטה במדד זכוכית 2 כוסות; מיקרוגל ב 30 שניות גבוהות או עד רך. מערבבים עד חלקה, ולהניח בצד.
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה, ורמה עם סכין.
מערבבים קמח, סודה ומלח בקערה.
שלב סוכר, קקאו, ביצה, ביצה לבן בקערה גדולה; הכה במהירות בינונית של מערבל עד היטב מעורבב.
להוסיף תערובת מנטה; להכות היטב.
להוסיף תערובת קמח; לנצח במהירות נמוכה רק עד מעורבב.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים ב 350 מעלות במשך 20 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.