בראוניז מערבולת דובדבן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל עוגיות דובדבן מערבולת. והוא יספק כ 16 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 245 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם תערובת בראוני פרימיום פאדג האולטימטיבי, שמן צמחי, גבינת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. וזה לא כל כך מרהיב. נסו בראוניז מערבולת דובדבן, עוגיות מערבולת s ' mores, ו בראוניס מערבולת טחינה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). גריז התחתון של 9 אינץ ' מחבת מרובע עם ספריי בישול או קיצור.
בקערה בינונית, מקציפים גבינת שמנת, סוכר, דובדבנים, מיץ דובדבנים וביצה 1 עם כפית; להפריש.
בקערה בינונית נוספת, לשלב בראוני לערבב, שקית של שוקולד פאדג', שמן, מים וביצה 1 עד מעורבב היטב.
מורחים תערובת גבינת שמנת על הבלילה. בזהירות כפית נותרת הבלילה על גבי; להפיץ בעדינות כדי לכסות.
אופים 43 עד 47 דקות (51 עד 55 דקות למחבת כהה) או עד שקיסם שיניים מוכנס 1 אינץ ' מצד המחבת יוצא כמעט נקי. מגניב לחלוטין, על 1 1/2 שעות, לפני חיתוך. חנות מכוסה במקרר.