בראוניז סטאוט גינס II
בראוניס סטאוט גינס השני עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 339 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך שוקולד מריר, חמאה, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בראוניז חסיני גינס, בראוניז שוקולד מוצק גינס, ו גינס שבוע: סטאוט ומוס שוקולד עם עוגיות שיבולת שועל גינס.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. קו 9 x 13 אינץ תבנית אפייה עם רדיד nonstick (שחרור ריינולדס)בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח, אבקת קקאו, ומלח עד בשילוב שווה.תניח בצד.ממיסים חמאה, שוקולד מריר וצ ' יפס לבן בדוד כפול על אש נמוכה מאוד, תוך ערבוב כל הזמן עד מומס.
הסר מהחום. לחלופין, אתה יכול לעשות את זה במיקרוגל, מיקרוגל על גבוה ערבוב כל 30 seconds.In קערה גדולה ערבוב, להכות ביצים וסוכר במהירות גבוהה עד אור ורך, על 3 דקות.
מוסיף תערובת שוקולד מומסת, פועם עד בשילוב.מקציפים תערובת קמח שמורה לתערובת שוקולד מומסת.
להקציף בירה סטאוט גינס. הבלילה תיראה קצת רזה ווניל. זרוק שבבי שוקולד semisweet באופן שווה על גבי הבלילה (חלקם ישקעו).
יוצקים לתוך תבנית אפייה מוכנה.
אופים 25 עד 30 דקות על מתלה מרכזי בתנור, עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא כמעט נקי.
תנו לבראוניז להתקרר, להיחשף, לטמפרטורת החדר. אבק עם סוכר ' ממתקים לפני ההגשה.