בראוניז עוגת שקדים-דובדבן
בראוניז עוגת שקדים-דובדבן דורש בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-36 ומחירו 19 סנט למנה מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל של 117 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם סוכר, חלב, סוכר קונדיטורים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד טוב כמו קינוח זול. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 10%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו בראוניז דובדבן-שקדים, עוגת פירורי דובדבן {דובדבן ושקד – אלתור}, ו עוגת שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר. מקציפים ביצים ומוציאים.
מוסיפים סירופ שוקולד וקמח; מערבבים היטב. מערבבים דובדבנים, קוקוס ושקדים.
יוצקים לתוך 13-ב משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה.
אופים ב 350 35-40 דקות או עד קיסם מוכנס ליד המרכז יוצא נקי הקצוות להתרחק הצדדים של המחבת. מצננים על רשת.
לציפוי, בסיר, שלבו חמאה וקקאו. מבשלים ומערבבים עד שהחמאה נמסה והתערובת חלקה.
מקציפים פנימה סוכר של קונדיטורים ותמצית.
הוסף מספיק חלב כדי להשיג עקביות הרצוי.