בראוניז עם אנצ'ו קלוי
עוגיות המתכון עם אנצ'ו קלוי יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 9 מנות. עם 496 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם קמח לכל מטרה, כפית מלח דל מאוד, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגיות אנצ'ו צ' ילה, אנצ'ו צ' ילה-עוגיות קינמון, ו עוגיות אנצ'ו * פוסט אורח (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו מחבת מתכת 8 אינץ ' עם לסכל וגריז התחתון של מחבת בלבד.ממיסים את החמאה בקערת ערבוב בטוחה במיקרוגל.
מוסיפים את השוקולד הקצוץ ומערבבים עד שהוא נמס לחלוטין. אם זה לא נמס לחלוטין, מיקרוגל עוד 30 שניות ומערבבים. מערבבים את אבקת אנצ ' ו הקרקע לתוך תערובת שוקולד/חמאה מומסת.
לטאטא את המלח והסוכר, ואחריו את הביצים מכות וניל.
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שהוא כמעט מעורבב, ואז מוסיפים פקאנים ומערבבים עד שהקמח נעלם.
יוצקים למחבת. הבראוניז האלה די עבים, אז יהיה לך הרבה בלילה.
אופים בראוניז על המדף המרכזי במשך כ 40 דקות. ב 35 דקות, לבדוק עם קיסם. הבראוניז שלך צריכים להיות פירורים לחים מאוד. נתתי לשלי לאפות במשך 40 דקות מלאות, ואז התקרר באמבט קרח.כאשר מגניב לחלוטין, להרים מן המחבת לחתוך 9 בראוניז גדולים (או 6).