בראוניז עם גבינת בורבון-שמנת
המתכון עוגיות גבינת שמנת בורבון יכול לספק הכמיהה האמריקאית שלך בערך 2 שעות ו 10 דקות. מתאים ל-30 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 175 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חמאה, בורבון, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: עוגיות גבינת שמנת בורבון, עוגת גבינה עם קרם בורבון, ו בורבון אפרסקים וקרם קוקוס פנקייק עם סירופ קרם בורבון.
הוראות
שורה תחתונה וצדדים של מחבת מרובע 9 אינץ 'עם רדיד אלומיניום, המאפשר 2 עד 3 אינץ' להאריך על הצדדים; לסכל גריז קל.
ריבועי שוקולד מיקרוגל וחמאה בקערה גדולה בטוחה למיקרוגל ב 1 גבוה 1/2 עד 2 דקות או עד מומס וחלק, ערבוב במרווחים של 30 שניות.
לטאטא בסוכר חום ו 1 1/2 כוסות סוכר מגורען.
הוסף 3 ביצים, 1 בכל פעם, לטאטא רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
לטאטא וניל, מלח, ו 1 כוס קמח.
מורחים חצי הבלילה במחבת מוכנה.
מקציפים גבינת שמנת במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד חלקה; להוסיף 2 כפות. קמח ונשאר 1/4 כוס סוכר מגורען, פועם עד מעורבב.
מוסיף ויסקי ונותר 1 ביצה, מכות עד מעורבב.
יוצקים תערובת גבינת שמנת מעל הבלילה בראוני במחבת; העליון עם הבלילה בראוני הנותרים, מערבולת יחד.
אופים ב 350 במשך 40 עד 45 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא עם כמה פירורים לחים. מגניב לחלוטין במחבת על מתלה חוט (בערך 1 שעה). הרם בראוניז מהמחבת, באמצעות צדדים לסכל כמו ידיות. בעדינות להסיר רדיד; לחתוך לריבועים.