קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

בראוניז עם חמאת בוטנים

בראוניז עם חמאת בוטנים
נסו עוגת גבינה עם חמאת בוטנים עם עוגת גבינה, בראוניז משובשים., עוגת חמאת בוטנים עם שוקולד, ו קציץ שוקולד חמאת בוטנים משובש (פחמימות נמוכה ללא גלוטן) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו מחבת מתכת מרובע 8 אינץ ' עם קלף או יותר טוב, לשחרר לסכל.מערבבים היטב קמח, אבקת אפייה ומלח. הגדר aside.In קערת ערבוב, חבוט יחד חמאה, חמאת בוטנים וסוכרים שניהם. מקציפים ביצים ווניל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים תערובת קמח, מערבבים עד משולב, ואז להפיץ במחבת.הכן מערבולת שוקולד. באמצעות מיקרוגל או דוד כפול, ממיסים שוקולד וחמאה. טיפה על ידי כפיות על גבי הבלילה חמאת בוטנים ולגרור סכין דרך הבלילה לשיש.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
אופים על מתלה מרכז במשך 30-35 דקות או עד הקצוות מופיעים חום והמרכז מופיע להגדיר. אפיתי את שלי עבור 30 כדי להימנע מאפייה יתר על המידה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
הסר מהתנור להתקרר על מתלה.בינתיים, להכין ציפוי. מערבבים יחד חמאת בוטנים, וניל וחמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מורחים תערובת זו על בראוניז חמים (לא חם, לא מגניב) חמים.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
6
בואו להתקרר לחלוטין.הכן מערבולת שוקולד. שים שוקולד בשקית הקפאה כבדה. מיקרוגל השק במשך 30 שניות. ללוש אותו עם הידיים שלך להמס שוקולד. חוזר, מיקרוגל עוד 30 שניות ושקית לישה, עד ששוקולד נמס לחלוטין. ודא שאין גושים. חותכים חור זעיר בפינה התחתונה של שקית טפטוף שוקולד decoratively מעל בוטנים butter.At בשלב זה, זה רעיון טוב לצנן את הבראוניז כדי להגדיר את חמאת בוטנים ושוקולד. הקפאתי את שלי בערך 20 דקות, ואז העברתי אותם למקרר. הנקודה, שוב, היא להגדיר את ציפוי כך שאתה יכול לחתוך את הבראוניז יפה.כאשר להגדיר, להרים מחבת לחתוך בראוניז לריבועים או ברים. אם הם מוצקים מדי לחתוך, לתת להם לשבת בטמפרטורת החדר
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
בואו לבוא לטמפרטורת החדר לפני האוכל. חנות מכוסה בטמפרטורת החדר עבור בראוניז רך יותר.עושה מחבת 18 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי