קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

בראוניז עם חמאת בוטנים

בראוניז עם חמאת בוטנים
נסו עוגת גבינה עם חמאת בוטנים עם עוגת גבינה, בראוניז משובשים., עוגת חמאת בוטנים עם שוקולד, ו קציץ שוקולד חמאת בוטנים משובש (פחמימות נמוכה ללא גלוטן) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו מחבת מתכת מרובע 8 אינץ ' עם קלף או יותר טוב, לשחרר לסכל.מערבבים היטב קמח, אבקת אפייה ומלח. הגדר aside.In קערת ערבוב, חבוט יחד חמאה, חמאת בוטנים וסוכרים שניהם. מקציפים ביצים ווניל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלבחבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים תערובת קמח, מערבבים עד משולב, ואז להפיץ במחבת.הכן מערבולת שוקולד. באמצעות מיקרוגל או דוד כפול, ממיסים שוקולד וחמאה. טיפה על ידי כפיות על גבי הבלילה חמאת בוטנים ולגרור סכין דרך הבלילה לשיש.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלבחבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
אופים על מתלה מרכז במשך 30-35 דקות או עד הקצוות מופיעים חום והמרכז מופיע להגדיר. אפיתי את שלי עבור 30 כדי להימנע מאפייה יתר על המידה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
הסר מהתנור להתקרר על מתלה.בינתיים, להכין ציפוי. מערבבים יחד חמאת בוטנים, וניל וחמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלבחבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
מורחים תערובת זו על בראוניז חמים (לא חם, לא מגניב) חמים.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
6
בואו להתקרר לחלוטין.הכן מערבולת שוקולד. שים שוקולד בשקית הקפאה כבדה. מיקרוגל השק במשך 30 שניות. ללוש אותו עם הידיים שלך להמס שוקולד. חוזר, מיקרוגל עוד 30 שניות ושקית לישה, עד ששוקולד נמס לחלוטין. ודא שאין גושים. חותכים חור זעיר בפינה התחתונה של שקית טפטוף שוקולד decoratively מעל בוטנים butter.At בשלב זה, זה רעיון טוב לצנן את הבראוניז כדי להגדיר את חמאת בוטנים ושוקולד. הקפאתי את שלי בערך 20 דקות, ואז העברתי אותם למקרר. הנקודה, שוב, היא להגדיר את ציפוי כך שאתה יכול לחתוך את הבראוניז יפה.כאשר להגדיר, להרים מחבת לחתוך בראוניז לריבועים או ברים. אם הם מוצקים מדי לחתוך, לתת להם לשבת בטמפרטורת החדר
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלבחבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
בואו לבוא לטמפרטורת החדר לפני האוכל. חנות מכוסה בטמפרטורת החדר עבור בראוניז רך יותר.עושה מחבת 18 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'