בראוניז עם חמאת בוטנים
נסו עוגת גבינה עם חמאת בוטנים עם עוגת גבינה, בראוניז משובשים., עוגת חמאת בוטנים עם שוקולד, ו קציץ שוקולד חמאת בוטנים משובש (פחמימות נמוכה ללא גלוטן) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו מחבת מתכת מרובע 8 אינץ ' עם קלף או יותר טוב, לשחרר לסכל.מערבבים היטב קמח, אבקת אפייה ומלח. הגדר aside.In קערת ערבוב, חבוט יחד חמאה, חמאת בוטנים וסוכרים שניהם. מקציפים ביצים ווניל.
מוסיפים תערובת קמח, מערבבים עד משולב, ואז להפיץ במחבת.הכן מערבולת שוקולד. באמצעות מיקרוגל או דוד כפול, ממיסים שוקולד וחמאה. טיפה על ידי כפיות על גבי הבלילה חמאת בוטנים ולגרור סכין דרך הבלילה לשיש.
אופים על מתלה מרכז במשך 30-35 דקות או עד הקצוות מופיעים חום והמרכז מופיע להגדיר. אפיתי את שלי עבור 30 כדי להימנע מאפייה יתר על המידה.
הסר מהתנור להתקרר על מתלה.בינתיים, להכין ציפוי. מערבבים יחד חמאת בוטנים, וניל וחמאה מומסת.
מורחים תערובת זו על בראוניז חמים (לא חם, לא מגניב) חמים.
בואו להתקרר לחלוטין.הכן מערבולת שוקולד. שים שוקולד בשקית הקפאה כבדה. מיקרוגל השק במשך 30 שניות. ללוש אותו עם הידיים שלך להמס שוקולד. חוזר, מיקרוגל עוד 30 שניות ושקית לישה, עד ששוקולד נמס לחלוטין. ודא שאין גושים. חותכים חור זעיר בפינה התחתונה של שקית טפטוף שוקולד decoratively מעל בוטנים butter.At בשלב זה, זה רעיון טוב לצנן את הבראוניז כדי להגדיר את חמאת בוטנים ושוקולד. הקפאתי את שלי בערך 20 דקות, ואז העברתי אותם למקרר. הנקודה, שוב, היא להגדיר את ציפוי כך שאתה יכול לחתוך את הבראוניז יפה.כאשר להגדיר, להרים מחבת לחתוך בראוניז לריבועים או ברים. אם הם מוצקים מדי לחתוך, לתת להם לשבת בטמפרטורת החדר
בואו לבוא לטמפרטורת החדר לפני האוכל. חנות מכוסה בטמפרטורת החדר עבור בראוניז רך יותר.עושה מחבת 18 אינץ'.