קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

בראוניז עם שוקולד כפול

בראוניז עם שוקולד כפול
זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בסביבה 1 שעה ו -30 דקות. האוכל הביא לך אותו. גשו לסופר וקנו קמח, אבקת קקאו מעובדת בהולנד, יוגורט דל שומן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד כפולות, עוגיות שוקולד כפולות, ו עוגיות שוקולד כפולות.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177° עם מתלה בעמדה האמצעית. מעיל 9 אינץ ' מרובע אפייה מחבת עם מחבת spray.In קערה קטנה, לטאטא יחד את הקמח והמלח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני רק עד חם. השתמש במקצף כדי לערבב את הסוכר עד שהוא רטוב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
מוסיפים את היוגורט והוניל ומערבבים עד לשילוב יסודי. מערבבים את אבקת הקקאו, כמה כפות בכל פעם, כדי להפוך עבה, כהה paste.In קערה קטנה ונקייה ושימוש מקצף נקי, להכות את החלבונים ביצה רק עד שהם מאוד עבה קצף.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
לטאטא את הלבנים לתוך תערובת השוקולד רק כדי לשלב. מקפלים את תערובת הקמח עד סטריקי, ואז לקפל את שבבי השוקולד רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
מורחים את הבלילה באופן שווה במחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
אופים במשך 15 דקות, או עד העליון יצר קרום וסכין מוכנס למרכז עדיין יוצא עם פירורים רטובים על זה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1
חותכים את הבראוניז ל 4 אפילו רצועות דרך אחת, ואז 4 אחרים, כדי להפוך 16 בראוניז.אחסן את כל שאריות בראוניז בטמפרטורת החדר, עטוף בחוזקה בסרט פלסטיק, עד 4 ימים, או overwrap עם רדיד להקפיא עד 2 שבועות. להפשיר עוגיות קפואות בודדות בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®