בראוניז עם שוקולד כפול
זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בסביבה 1 שעה ו -30 דקות. האוכל הביא לך אותו. גשו לסופר וקנו קמח, אבקת קקאו מעובדת בהולנד, יוגורט דל שומן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד כפולות, עוגיות שוקולד כפולות, ו עוגיות שוקולד כפולות.
הוראות
מחממים את התנור ל 177° עם מתלה בעמדה האמצעית. מעיל 9 אינץ ' מרובע אפייה מחבת עם מחבת spray.In קערה קטנה, לטאטא יחד את הקמח והמלח; להפריש.
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני רק עד חם. השתמש במקצף כדי לערבב את הסוכר עד שהוא רטוב באופן שווה.
מוסיפים את היוגורט והוניל ומערבבים עד לשילוב יסודי. מערבבים את אבקת הקקאו, כמה כפות בכל פעם, כדי להפוך עבה, כהה paste.In קערה קטנה ונקייה ושימוש מקצף נקי, להכות את החלבונים ביצה רק עד שהם מאוד עבה קצף.
לטאטא את הלבנים לתוך תערובת השוקולד רק כדי לשלב. מקפלים את תערובת הקמח עד סטריקי, ואז לקפל את שבבי השוקולד רק עד בשילוב.
מורחים את הבלילה באופן שווה במחבת מוכנה.
אופים במשך 15 דקות, או עד העליון יצר קרום וסכין מוכנס למרכז עדיין יוצא עם פירורים רטובים על זה.
חותכים את הבראוניז ל 4 אפילו רצועות דרך אחת, ואז 4 אחרים, כדי להפוך 16 בראוניז.אחסן את כל שאריות בראוניז בטמפרטורת החדר, עטוף בחוזקה בסרט פלסטיק, עד 4 ימים, או overwrap עם רדיד להקפיא עד 2 שבועות. להפשיר עוגיות קפואות בודדות בטמפרטורת החדר.