קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

בראוניז עם שוקולד כפול

בראוניז עם שוקולד כפול
זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בסביבה 1 שעה ו -30 דקות. האוכל הביא לך אותו. גשו לסופר וקנו קמח, אבקת קקאו מעובדת בהולנד, יוגורט דל שומן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד כפולות, עוגיות שוקולד כפולות, ו עוגיות שוקולד כפולות.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177° עם מתלה בעמדה האמצעית. מעיל 9 אינץ ' מרובע אפייה מחבת עם מחבת spray.In קערה קטנה, לטאטא יחד את הקמח והמלח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני רק עד חם. השתמש במקצף כדי לערבב את הסוכר עד שהוא רטוב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
מוסיפים את היוגורט והוניל ומערבבים עד לשילוב יסודי. מערבבים את אבקת הקקאו, כמה כפות בכל פעם, כדי להפוך עבה, כהה paste.In קערה קטנה ונקייה ושימוש מקצף נקי, להכות את החלבונים ביצה רק עד שהם מאוד עבה קצף.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
לטאטא את הלבנים לתוך תערובת השוקולד רק כדי לשלב. מקפלים את תערובת הקמח עד סטריקי, ואז לקפל את שבבי השוקולד רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
מורחים את הבלילה באופן שווה במחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
אופים במשך 15 דקות, או עד העליון יצר קרום וסכין מוכנס למרכז עדיין יוצא עם פירורים רטובים על זה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
1
חותכים את הבראוניז ל 4 אפילו רצועות דרך אחת, ואז 4 אחרים, כדי להפוך 16 בראוניז.אחסן את כל שאריות בראוניז בטמפרטורת החדר, עטוף בחוזקה בסרט פלסטיק, עד 4 ימים, או overwrap עם רדיד להקפיא עד 2 שבועות. להפשיר עוגיות קפואות בודדות בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה