בראוניז עץ חג המולד
המתכון בראוניז עץ חג המולד יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 55 דקות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לקינוח הזה יש 369 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 18. לכו לחנות ואספו שוקולד, ציפוי וניל, מלח ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 13%, וזה די רע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: בראוניז עץ חג המולד, בראוניז עץ חג המולד, ו לחמניות עץ חג המולד.
הוראות
מחממים תנור ל 350 אום. קו 13 על 9 אינץ'. תבנית אפייה בנייר כסף, ומאפשר קצוות להאריך את הצדדים; רדיד גריז. במיקרוגל, ממיסים חמאה ושוקולד; מערבבים עד חלקה. מצננים מעט. בקערה גדולה מקציפים ביצים, סוכר ומלח. מערבבים פנימה תערובת וניל ושוקולד. מוסיפים בהדרגה קמח, מערבבים היטב.
אופים 25-30 דקות או עד בראוני מתחיל להתרחק הצדדים של המחבת. מצננים לחלוטין במחבת על רשת.
מרימים בנייר כסף, מוציאים את הבראוניז מהתבנית.
חותכים בראוניז ליצירת עץ (שמור קישוטים לשימוש אחר). אם תרצה, גוון ציפוי ירוק. עץ פרוסט; לקשט לפי הצורך. אחסן בכלי אטום.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
בראוניז עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.