קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות9
ציון בריאות4
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

בראוניז פאדג'קרמל

בראוניז פאדג'קרמל
אם יש לכם מזון לתינוקות, מלח, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 45 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון של 36%, המנה הזו די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם בראוניז פאדג'פופקורן קרמל, בראוניז קרמל פאדג'שאין לעמוד בפניו, ו פאדג'בראוניז עם קרמל מערבולת.

הוראות

1
במיקרוגל, ממיסים שוקולד; מערבבים עד חלקה. מצננים מעט. בקערה גדולה, היכו ביצים לבנים וסוכר. מערבבים פנימה שזיפים מיובשים, וניל ותערובת שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
שלב קמח ומלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת השוקולד רק עד להרטבה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
יוצקים לתוך 8 אינץ'. תבנית אפייה מרובעת מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4
מפזרים אגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
5
אופים בחום של 350 כ-30-32 דקות או עד שהחלק העליון קופץ לאחור כשנוגעים בו קלות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
7
חותכים לריבועים; מזלפים תוספת קרמל ובובה עם תוספת מוקצפת.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
3 כפות בוטנים מלוחים קצוצים דק3 כפות בוטנים מלוחים קצוצים דק

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לבראוניז. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "