בראוניז פאדג'קרמל
אם יש לכם מזון לתינוקות, מלח, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 45 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון של 36%, המנה הזו די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם בראוניז פאדג'פופקורן קרמל, בראוניז קרמל פאדג'שאין לעמוד בפניו, ו פאדג'בראוניז עם קרמל מערבולת.
הוראות
במיקרוגל, ממיסים שוקולד; מערבבים עד חלקה. מצננים מעט. בקערה גדולה, היכו ביצים לבנים וסוכר. מערבבים פנימה שזיפים מיובשים, וניל ותערובת שוקולד.
שלב קמח ומלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת השוקולד רק עד להרטבה.
יוצקים לתוך 8 אינץ'. תבנית אפייה מרובעת מצופה בתרסיס בישול.
אופים בחום של 350 כ-30-32 דקות או עד שהחלק העליון קופץ לאחור כשנוגעים בו קלות.
חותכים לריבועים; מזלפים תוספת קרמל ובובה עם תוספת מוקצפת.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לבראוניז. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "