קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

בראוניז פטל

בראוניז פטל
בראוניס פטל הוא צמחוני ומספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 249 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח זול. אם יש לכם סוכר, שימורי פטל של smucker®, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: בראוניז פטל, בראוניז פטל, ו בראוניז פטל.

הוראות

1
חמאה 13 x 9 x 2 אינץ תבנית אפייה. להמס חמאה ושוקולד בסיר גדול, כבד על אש נמוכה, תוך ערבוב כל הזמן עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
הסר מהחום. מערבבים בסוכר, ביצים, וניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים לתערובת שוקולד ומקציפים כדי להתמזג. מערבבים אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
יוצקים שני הבלילה כוסות למחבת. להקפיא עד המשרד, כ -10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מורחים שימורים על הבלילה בראוני במחבת. כפית נותרת הבלילה מעל.
מרכיבים שתצטרך
משמרמשמר
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
בואו לעמוד 20 דקות בטמפרטורת החדר להפשיר את השכבה התחתונה.
9
אופים בראוניז עד שבוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, או כ -35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
להעביר rack וקריר.
11
חותכים בראוניז לריבועים. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.