בראוניז קוקוס ללא גלוטן וללא חלב
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים אמריקאים, אז נסו בראוניז קוקוס ללא גלוטן וללא חלב. מתכון ללא גלוטן וטבעוני זה מגיש 12 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 325 קלוריות. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם אבקת קקאו, מלח, שמן קוקוס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך את כולםמתכונים. זה עובד טוב כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 25%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: בראוניז אגוזים ושיבולת שועל טבעוניים ללא גלוטן (טבעוני, ללא גלוטן, ללא דגנים, ללא קמח, ללא חלב, ללא סוכר מזוקק), רוטב אלף האי (ללא גלוטן, ללא תירס, ללא חלב, ללא סויה, ללא אגוזים, ללא מסטיק וללא סוכר מזוקק), ו פאי פודינג קוקוס ללא קרום ללא סוכר {ללא חלב, ללא גלוטן ופחמימות נמוכות}.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מערבבים קמח אורז, סוכר לבן, אבקת קקאו, סוכר חום, מלח ואבקת אפייה יחד בקערה גדולה; מוסיפים חלב קוקוס, רסק תפוחים, קוקוס פתית ושמן קוקוס. מערבבים את התערובת עד שהיא מסמיכה לבלילה; יוצקים לתבנית האפייה המוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהחלק העליון יבש והקצוות החלו להתרחק מדפנות התבנית, כ-30 דקות. מגניב על 10 דקות לפני חיתוך לריבועים.