בראוניז קפה ג'מייקני עם אגוזי פקאן
המתכון קפה ג'מייקני בראוניז עם פקאן יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. אם יש לך ביצים, חמאה, שבבי שוקולד למחצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו בראוניז מערבולת דלעת עם פקאן, בראוניז בייקון-בורבון עם אגוזי פקאן, ו בראוניז שוקולד לבן עם אגוזי פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f. ספריי 13x9x2 אינץ ' מחבת מתכת עם ספריי nonstick.
מערבבים סוכר, חמאה, קקאו, קפה טחון ומלח בקערת מתכת גדולה.
מניחים קערה על סיר של מים רותחים לטאטא עד חמאה נמסה מרכיבים מעורבבים (מרקם יהיה מגורען).
הסר קערה מעל מים; תערובת מגניב לפושר במידת הצורך.
להקציף ביצים וניל. מנפים את הקמח ומקפלים פנימה.
מורחים את הבלילה במחבת מוכנה.
אופים בראוניז עד שבוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, כ -25 דקות. בראוניז מגניבים במחבת.
מניחים שבבי שוקולד בקערה קטנה. להביא קפה מבושל להתבשל בסיר קטן; לשפוך מעל שבבים ומערבבים עד נמס וחלק.
בואו ganache לעמוד עד מגניב מתחיל להתעבות, על 1 שעה; להפיץ באופן שווה על פני בראוניז. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)
חותכים בראוניז ל -15 ריבועים. למעלה כל אחד עם 2 רצועות זנגביל.