המתכון עוגיות קפה טורקי יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך על 45 דקות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 146 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שוקולד קקאו, ביצים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו קינוח זול. נסו קרמים קפה טורקי, מתכון לחם קצר טורקי קפה, ו עוגיות חמאה טורקיות לקפה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 163°. משמנים את הצדדים ואת התחתית של מחבת אפייה מרובעת 8 אינץ ' עם חמאה ומעיל קלות עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
ממיסים את השוקולד ואת 8 כפות חמאה בקערה קטנה על סיר של מים רותחים בקושי. בינתיים, לטאטא את הביצים וסוכר יחד בקערה גדולה עד התערובת היא רכה וצהוב חיוור.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
לטאטא אספרסו, הל, וניל, ומלח עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
4
הסר את השוקולד נמס וחמאה מהחום ומערבבים עם מרית גומי. ואז לאט מאוד להוסיף את השוקולד לתערובת הביצה ומערבבים עד משולב היטב. לנפות את קמח 2/3 כוס לתוך הבלילה ולערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
יוצקים את הבלילה בראוני למחבת משומנת ולהשתמש מרית גומי כדי לגרד את כל זה טוב שוקולד. זה החלק שבו אני בדרך כלל מלקק את המרית אם אף אחד לא מסתכל.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
אופים את הבראוניז בתנור במשך 25 עד 30 דקות. אתה יכול לבדוק את doneness על ידי דבק קיסם ממש באמצע. אם זה יוצא נקי, אתה במרחק שניות ספורות משמיים שוקולד. לקרר את הבראוניז לפני החיתוך.