בראוניז קרמל
המתכון בראוניז קרמל יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 3 שעות נסו בראוניס חבר {בראוניז קרמל}, בראוניס קרמל מלוח לעומת בראוניז קרמל מלוח # LeftoversClub, ו בראוניז קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). גריז תחתון רק של 13x9 אינץ ' פאן עם קיצור או ספריי בישול. בקערה בינונית, מערבבים בראוני, שקית של סירופ שוקולד, שמן, מים וביצים עד מעורבב היטב.
מורחים במחבת. בקערה קטנה, לשלב אגוזים ושוקולד צ ' יפס; מפזרים חצי תערובת על הבלילה במחבת. הניחו בצד את תערובת האגוזים הנותרת.
אופים 30 דקות. בינתיים, מניחים קרמל וחלב בקערה קטנה למיקרוגל, מיקרוגל נחשף על גבוה 1 1/2 עד 2 1/2 דקות, ערבוב כל דקה עד קרמל נמסים.
לאחר הסרת מחבת מהתנור, מיד כפית תערובת קרמל מעל בראוני כדי בתוך 1/2 אינץ ' של צדדים; מפזרים תערובת אגוזים הנותרים. חזור לתנור ואפה 10 דקות נוספות עד שקיסם שיניים מוכנס לתוך בראוני 2 אינץ ' מצד המחבת יוצא כמעט נקי. מגניב לגמרי, בערך 1/2 שעות. עבור בראוניז, לחתוך 8 שורות על ידי 5 שורות. חנות מכוסה בטמפרטורת החדר.