בראוניז שוקולד-דובדבן מתוק מריר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל בראוניז שוקולד דובדבן מריר. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 16 . מנה אחת מכילה 143 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. אם יש לכם וניל, סוכר מגורען, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו סורבה שוקולד-דובדבן מתוק מריר עם קומפוט דובדבן טרי, בראוניז שוקולד מריר-מתוק, ו בראוניז שוקולד מריר ללא קמח (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה 8 × 8 אינץ תבנית אפייה וקו עם נייר קלף בחמאה. מחממים תנור ל 350 מעלות. בחלק העליון של דוד כפול להגדיר מעל מים רותחים בקושי, או על כוח נמוך במיקרוגל, להמיס 1 מקל חמאה ושוקולד יחד. מגניב במקצת. בקערה גדולה, לטאטא ביצים עד מקציף.
להקציף במלח, סוכרים ווניל.
מוסיפים את תערובת השוקולד לקערה, מערבבים לשלב. לנפות בקמח וקקאו, לקפל יחד עד בקושי משולב. מקפלים את הדובדבנים.
מורחים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים במשך 30 דקות או עד מבריק ומתחיל לפצח על גבי. מגניב במחבת על המדף.