קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות25
ציון בריאות1
מגזין

בראוניז שוקולד כהה בשכבות קרמל

בראוניז שוקולד כהה בשכבות קרמל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל בראוניז שוקולד כהה שכבתית קרמל. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 25 מנות. עם 183 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו ביצים, סוכר חום בתקיפות, חלמון ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בראוניס קרמל שוקולד מריר, בראוניז בשכבות עם שוקולד לבן קרמל וג'לטו Nib קקאו, ו אפרויג בראוניז שוקולד מריר בקרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
בראוניז: למקם מתלה במרכז התנור מחממים ל 350 מעלות F. קו תבנית אפייה עם רדיד אלומיניום, ומאפשר לו לתלות על שני סנטימטרים מעל הצדדים. מעיל החלק הפנימי של נייר עם תרסיס אפייה nonstick.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים גם שוקולד וגם חמאה יחד בחלק העליון של דוד כפול על אש נמוכה. מערבבים לעתים קרובות עם מרית גומי כדי לעזור להמיס באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
הסר את המחבת העליונה של הדוד הכפול ולנגב את התחתונה ואת הצדדים יבשים. או להניח את השוקולדים והחמאה בקערה בטוחה למיקרוגל ולהמיס על כוח נמוך עבור התפרצויות 30 שניות. מערבבים עם מרית גומי לאחר כל פרץ כדי לוודא שהוא נמס.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
תן לתערובת להתקרר בעת ערבוב שאר הבלילה בראוני. מערבבים עם מרית גומי מדי פעם כדי למנוע עור להיווצר על גבי.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
מקציפים את הביצים וחלמון ביצה בקערה של מערבל לעמוד חשמלי באמצעות מצורף שוט חוט, או בקערה גדולה באמצעות מערבל שנערך ביד, עד מקציף, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים את הסוכרים לביצים ומצליפים יחד עד שהתערובת עבה וחיוורת מאוד ומחזיקים סרט מתמוסס לאט כשהמכה מורמת, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
מוסיפים את הוניל ומערבבים כדי להתמזג היטב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
8
מוסיפים את תערובת השוקולד לתערובת הביצים ומתמזגים לחלוטין במהירות נמוכה. עצור לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה עם מרית גומי. התערובת תהיה חלקה בצבע שוקולד מריר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מרירשוקולד מריר
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
בקערה בינונית, לנפות את הקמח ואת אבקת קקאו יחד.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מוסיפים את המלח ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
ב 3 שלבים, להוסיף את החומרים יבשים לתערובת השוקולד, מיזוג גם לאחר כל תוספת. עצור לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה עם מרית גומי כדי לעזור לערבב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ולהשתמש מרית גומי כדי להפיץ אותו באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
אופים במשך 35 דקות, או עד בודק עוגה מוכנס במרכז יוצא עם פירורים לחים מעט נצמד אליו.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
14
הסר את המחבת מהתנור להתקרר לחלוטין על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מערבבים את רוטב הקרמל עד שהוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
2
יוצקים אותו על החלק העליון של בראוניז מקורר להתפשט באופן שווה לתוך הפינות באמצעות מרית קיזוז קטן. צ ' יל במקפיא במשך 30 דקות כדי להגדיר את הקרמל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
1
מניחים את השוקולד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מחממים את הקרם בסיר קטן עד בועות סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
יוצקים את השמנת על השוקולד ולתת לעמוד במשך 30 שניות. מערבבים את הקרם והשוקולד יחד עם מרית עמידה בחום עד נמס לחלוטין וחלק.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
הסר את המחבת של בראוניז מהמקפיא.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
יוצקים את הגנאש על שכבת הקרמל ומפיצים אותו באופן שווה לפינות באמצעות מרית קיזוז קטנה. צנן את הבראוניז במקרר במשך כ -20 דקות כדי להגדיר את הגנאש.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
6
הרם את הבראוניז מהמחבת באמצעות הקצוות של רדיד אלומיניום ואז לקלף מן הבראוניז. השתמש בסכין גדול לחתוך את הבראוניז ל 5 שורות בכל כיוון. לטבול את הסכין במים חמים ויבש בין חתכים. בעדינות להפריד את הבראוניז ומגישים בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
הוסף 1 כוס קצוצה בערך אגוזי מלך לבלילה לפני לשפוך לתוך המחבת לאפות ולערבב אותם ביסודיות.ייעול: רוטב הקרמל הקלאסי יכול להיות מורכב עד 2 שבועות מראש ונשמר במיכל מכוסה היטב במקרר.
מרכיבים שתצטרך
(נמכר במעבר החלב של השוק)(נמכר במעבר החלב של השוק)
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
Reprinted with permission from Caramel by Carole Bloom, © 2013 גיבס סמית
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי