תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל בראוניז שוקולד כהה שכבתית קרמל. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 25 מנות. עם 183 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו ביצים, סוכר חום בתקיפות, חלמון ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בראוניס קרמל שוקולד מריר, בראוניז בשכבות עם שוקולד לבן קרמל וג'לטו Nib קקאו, ו אפרויג בראוניז שוקולד מריר בקרמל (מתכונים דומים).
הוראות
1
בראוניז: למקם מתלה במרכז התנור מחממים ל 350 מעלות F. קו תבנית אפייה עם רדיד אלומיניום, ומאפשר לו לתלות על שני סנטימטרים מעל הצדדים. מעיל החלק הפנימי של נייר עם תרסיס אפייה nonstick.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולד
2
מניחים גם שוקולד וגם חמאה יחד בחלק העליון של דוד כפול על אש נמוכה. מערבבים לעתים קרובות עם מרית גומי כדי לעזור להמיס באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
הסר את המחבת העליונה של הדוד הכפול ולנגב את התחתונה ואת הצדדים יבשים. או להניח את השוקולדים והחמאה בקערה בטוחה למיקרוגל ולהמיס על כוח נמוך עבור התפרצויות 30 שניות. מערבבים עם מרית גומי לאחר כל פרץ כדי לוודא שהוא נמס.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
מוסיפים את הסוכרים לביצים ומצליפים יחד עד שהתערובת עבה וחיוורת מאוד ומחזיקים סרט מתמוסס לאט כשהמכה מורמת, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כמו למשל M&M's
7
מוסיפים את הוניל ומערבבים כדי להתמזג היטב.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשה
8
מוסיפים את תערובת השוקולד לתערובת הביצים ומתמזגים לחלוטין במהירות נמוכה. עצור לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה עם מרית גומי. התערובת תהיה חלקה בצבע שוקולד מריר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מריר
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ב 3 שלבים, להוסיף את החומרים יבשים לתערובת השוקולד, מיזוג גם לאחר כל תוספת. עצור לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה עם מרית גומי כדי לעזור לערבב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
יוצקים את השמנת על השוקולד ולתת לעמוד במשך 30 שניות. מערבבים את הקרם והשוקולד יחד עם מרית עמידה בחום עד נמס לחלוטין וחלק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
הסר את המחבת של בראוניז מהמקפיא.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
יוצקים את הגנאש על שכבת הקרמל ומפיצים אותו באופן שווה לפינות באמצעות מרית קיזוז קטנה. צנן את הבראוניז במקרר במשך כ -20 דקות כדי להגדיר את הגנאש.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
6
הרם את הבראוניז מהמחבת באמצעות הקצוות של רדיד אלומיניום ואז לקלף מן הבראוניז. השתמש בסכין גדול לחתוך את הבראוניז ל 5 שורות בכל כיוון. לטבול את הסכין במים חמים ויבש בין חתכים. בעדינות להפריד את הבראוניז ומגישים בטמפרטורת החדר.
הוסף 1 כוס קצוצה בערך אגוזי מלך לבלילה לפני לשפוך לתוך המחבת לאפות ולערבב אותם ביסודיות.ייעול: רוטב הקרמל הקלאסי יכול להיות מורכב עד 2 שבועות מראש ונשמר במיכל מכוסה היטב במקרר.