בראוניז שוקולד כהה בשכבות קרמל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל בראוניז שוקולד כהה שכבתית קרמל. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 25 מנות. עם 183 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו ביצים, סוכר חום בתקיפות, חלמון ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בראוניס קרמל שוקולד מריר, בראוניז בשכבות עם שוקולד לבן קרמל וג'לטו Nib קקאו, ו אפרויג בראוניז שוקולד מריר בקרמל (מתכונים דומים).
הוראות
בראוניז: למקם מתלה במרכז התנור מחממים ל 350 מעלות F. קו תבנית אפייה עם רדיד אלומיניום, ומאפשר לו לתלות על שני סנטימטרים מעל הצדדים. מעיל החלק הפנימי של נייר עם תרסיס אפייה nonstick.
מניחים גם שוקולד וגם חמאה יחד בחלק העליון של דוד כפול על אש נמוכה. מערבבים לעתים קרובות עם מרית גומי כדי לעזור להמיס באופן שווה.
הסר את המחבת העליונה של הדוד הכפול ולנגב את התחתונה ואת הצדדים יבשים. או להניח את השוקולדים והחמאה בקערה בטוחה למיקרוגל ולהמיס על כוח נמוך עבור התפרצויות 30 שניות. מערבבים עם מרית גומי לאחר כל פרץ כדי לוודא שהוא נמס.
תן לתערובת להתקרר בעת ערבוב שאר הבלילה בראוני. מערבבים עם מרית גומי מדי פעם כדי למנוע עור להיווצר על גבי.
מקציפים את הביצים וחלמון ביצה בקערה של מערבל לעמוד חשמלי באמצעות מצורף שוט חוט, או בקערה גדולה באמצעות מערבל שנערך ביד, עד מקציף, על 1 דקה.
מוסיפים את הסוכרים לביצים ומצליפים יחד עד שהתערובת עבה וחיוורת מאוד ומחזיקים סרט מתמוסס לאט כשהמכה מורמת, כ-5 דקות.
מוסיפים את הוניל ומערבבים כדי להתמזג היטב.
מוסיפים את תערובת השוקולד לתערובת הביצים ומתמזגים לחלוטין במהירות נמוכה. עצור לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה עם מרית גומי. התערובת תהיה חלקה בצבע שוקולד מריר.
בקערה בינונית, לנפות את הקמח ואת אבקת קקאו יחד.
מוסיפים את המלח ומערבבים לשלב.
ב 3 שלבים, להוסיף את החומרים יבשים לתערובת השוקולד, מיזוג גם לאחר כל תוספת. עצור לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה עם מרית גומי כדי לעזור לערבב באופן שווה.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ולהשתמש מרית גומי כדי להפיץ אותו באופן שווה.
אופים במשך 35 דקות, או עד בודק עוגה מוכנס במרכז יוצא עם פירורים לחים מעט נצמד אליו.
הסר את המחבת מהתנור להתקרר לחלוטין על מתלה.
מערבבים את רוטב הקרמל עד שהוא חלק.
יוצקים אותו על החלק העליון של בראוניז מקורר להתפשט באופן שווה לתוך הפינות באמצעות מרית קיזוז קטן. צ ' יל במקפיא במשך 30 דקות כדי להגדיר את הקרמל.
מניחים את השוקולד בקערה בינונית.
מחממים את הקרם בסיר קטן עד בועות סביב הקצוות.
יוצקים את השמנת על השוקולד ולתת לעמוד במשך 30 שניות. מערבבים את הקרם והשוקולד יחד עם מרית עמידה בחום עד נמס לחלוטין וחלק.
הסר את המחבת של בראוניז מהמקפיא.
יוצקים את הגנאש על שכבת הקרמל ומפיצים אותו באופן שווה לפינות באמצעות מרית קיזוז קטנה. צנן את הבראוניז במקרר במשך כ -20 דקות כדי להגדיר את הגנאש.
הרם את הבראוניז מהמחבת באמצעות הקצוות של רדיד אלומיניום ואז לקלף מן הבראוניז. השתמש בסכין גדול לחתוך את הבראוניז ל 5 שורות בכל כיוון. לטבול את הסכין במים חמים ויבש בין חתכים. בעדינות להפריד את הבראוניז ומגישים בטמפרטורת החדר.
הוסף 1 כוס קצוצה בערך אגוזי מלך לבלילה לפני לשפוך לתוך המחבת לאפות ולערבב אותם ביסודיות.ייעול: רוטב הקרמל הקלאסי יכול להיות מורכב עד 2 שבועות מראש ונשמר במיכל מכוסה היטב במקרר.
Reprinted with permission from Caramel by Carole Bloom, © 2013 גיבס סמית