קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות25
ציון בריאות1
מגזין

בראוניז שוקולד כהה בשכבות קרמל

בראוניז שוקולד כהה בשכבות קרמל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל בראוניז שוקולד כהה שכבתית קרמל. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 25 מנות. עם 183 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו ביצים, סוכר חום בתקיפות, חלמון ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בראוניס קרמל שוקולד מריר, בראוניז בשכבות עם שוקולד לבן קרמל וג'לטו Nib קקאו, ו אפרויג בראוניז שוקולד מריר בקרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
בראוניז: למקם מתלה במרכז התנור מחממים ל 350 מעלות F. קו תבנית אפייה עם רדיד אלומיניום, ומאפשר לו לתלות על שני סנטימטרים מעל הצדדים. מעיל החלק הפנימי של נייר עם תרסיס אפייה nonstick.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מניחים גם שוקולד וגם חמאה יחד בחלק העליון של דוד כפול על אש נמוכה. מערבבים לעתים קרובות עם מרית גומי כדי לעזור להמיס באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
הסר את המחבת העליונה של הדוד הכפול ולנגב את התחתונה ואת הצדדים יבשים. או להניח את השוקולדים והחמאה בקערה בטוחה למיקרוגל ולהמיס על כוח נמוך עבור התפרצויות 30 שניות. מערבבים עם מרית גומי לאחר כל פרץ כדי לוודא שהוא נמס.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
תן לתערובת להתקרר בעת ערבוב שאר הבלילה בראוני. מערבבים עם מרית גומי מדי פעם כדי למנוע עור להיווצר על גבי.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
מקציפים את הביצים וחלמון ביצה בקערה של מערבל לעמוד חשמלי באמצעות מצורף שוט חוט, או בקערה גדולה באמצעות מערבל שנערך ביד, עד מקציף, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מוסיפים את הסוכרים לביצים ומצליפים יחד עד שהתערובת עבה וחיוורת מאוד ומחזיקים סרט מתמוסס לאט כשהמכה מורמת, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
7
מוסיפים את הוניל ומערבבים כדי להתמזג היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
8
מוסיפים את תערובת השוקולד לתערובת הביצים ומתמזגים לחלוטין במהירות נמוכה. עצור לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה עם מרית גומי. התערובת תהיה חלקה בצבע שוקולד מריר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מרירשוקולד מריר
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
9
בקערה בינונית, לנפות את הקמח ואת אבקת קקאו יחד.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
10
מוסיפים את המלח ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
11
ב 3 שלבים, להוסיף את החומרים יבשים לתערובת השוקולד, מיזוג גם לאחר כל תוספת. עצור לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה עם מרית גומי כדי לעזור לערבב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
12
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ולהשתמש מרית גומי כדי להפיץ אותו באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
אופים במשך 35 דקות, או עד בודק עוגה מוכנס במרכז יוצא עם פירורים לחים מעט נצמד אליו.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
14
הסר את המחבת מהתנור להתקרר לחלוטין על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
מערבבים את רוטב הקרמל עד שהוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
2
יוצקים אותו על החלק העליון של בראוניז מקורר להתפשט באופן שווה לתוך הפינות באמצעות מרית קיזוז קטן. צ ' יל במקפיא במשך 30 דקות כדי להגדיר את הקרמל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
1
מניחים את השוקולד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מחממים את הקרם בסיר קטן עד בועות סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
יוצקים את השמנת על השוקולד ולתת לעמוד במשך 30 שניות. מערבבים את הקרם והשוקולד יחד עם מרית עמידה בחום עד נמס לחלוטין וחלק.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
הסר את המחבת של בראוניז מהמקפיא.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
יוצקים את הגנאש על שכבת הקרמל ומפיצים אותו באופן שווה לפינות באמצעות מרית קיזוז קטנה. צנן את הבראוניז במקרר במשך כ -20 דקות כדי להגדיר את הגנאש.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
6
הרם את הבראוניז מהמחבת באמצעות הקצוות של רדיד אלומיניום ואז לקלף מן הבראוניז. השתמש בסכין גדול לחתוך את הבראוניז ל 5 שורות בכל כיוון. לטבול את הסכין במים חמים ויבש בין חתכים. בעדינות להפריד את הבראוניז ומגישים בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
הוסף 1 כוס קצוצה בערך אגוזי מלך לבלילה לפני לשפוך לתוך המחבת לאפות ולערבב אותם ביסודיות.ייעול: רוטב הקרמל הקלאסי יכול להיות מורכב עד 2 שבועות מראש ונשמר במיכל מכוסה היטב במקרר.
מרכיבים שתצטרך
(נמכר במעבר החלב של השוק)(נמכר במעבר החלב של השוק)
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
Reprinted with permission from Caramel by Carole Bloom, © 2013 גיבס סמית
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי