קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות32
ציון בריאות1
מגזין

בראוניז שוקולד כפול עם ציפוי קרמל

בראוניז שוקולד כפול עם ציפוי קרמל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל בראוניז שוקולד כפול עם ציפוי קרמל. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 280 קלוריות. והוא יספק כ 32 מנות. אם יש לכם חלב חמאה, סוכר, פירורי שוקולד למחצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פעמיים שוקולד-קרמל-פאדג בראוניז, TWIX ® נושך בראוניז עם שוקולד קרמל ציפוי חמאה, ו סמואה ממולא בראוניז עם ציפוי קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
ריבועי שוקולד מיקרוגל בקערה קטנה בטוחה במיקרוגל בינוני (50% כוח) עבור מרווחים של 30 שניות עד מומס (כ 1/2 דקות זמן כולל). מערבבים שוקולד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
2
לנצח 1 כוס חמאה 2 כוסות סוכר במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
3
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
4
מוסיף שוקולד נמס, פועם רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
5
מוסיף קמח ומלח, פועם במהירות נמוכה רק עד מעורבב. מערבבים וניל, 1/2 פקאן כוס, ו 1/2 כוס שוקולד פירורים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
ונילוניל
פקאניםפקאנים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
6
מורחים את הבלילה למחבת אפייה משומנת ומשוריינת 13 x 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
מפזרים הנותרים 1/4 כוס פקאן ו 1/4 כוס שוקולד פירורים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
פקאניםפקאנים
8
אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד סט. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
9
ממיסים 3/4 כוס חמאה בסיר גדול על אש נמוכה. מערבבים 2 כוסות סוכר, חלב חמאה, מרשמלו, סירופ תירס, וסודה לשתייה. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, 20 עד 25 דקות או עד מדחום ממתקים רושם 234 (שלב כדור רך).
מרכיבים שתצטרך
מרשמלומרשמלו
סודה לשתייהסודה לשתייה
חלב-חמאהחלב-חמאה
סירופ תירססירופ תירס
חמאהחמאה
ממתקיםממתקים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מחבת רוטבמחבת רוטב
10
הסר מהחום, ויוצקים תערובת מיד לתוך קערת ערבוב גדולה. מקציפים תערובת עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה 5 דקות או עד שהתערובת מתעבה ומתחיל לאבד את הברק שלה.
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערת ערבובקערת ערבוב
11
מורחים ציפוי קרמל באופן שווה על פני בראוניז.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
קרמלקרמל
מורחיםמורחים
12
[ב" הערה:"] להקפיא בראוניז במיכל אטום עד 1 חודש.