בראוניז שיש פילדלפיה
בראוניז שיש פילדלפיה הוא מתכון אמריקאי המשמש 32. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 112 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בראוני, גבינת שמנת פילדלפיה, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 7%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בראוניז שיש פילדלפיה, בראוניז שיש פילדלפיה, ו בראוניז משיש.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
הכן הבלילה בראוני לפי ההוראות על החבילה; להפיץ למחבת 13x9 אינץ משומן.
מקציפים גבינת שמנת עם מיקסר עד שמנת.
מוסיפים סוכר, ביצה ווניל; מערבבים היטב. טיפה על ידי כף על הבלילה בראוני; מערבולת עם סכין.
אופים 35 עד 40 דקות. או עד תערובת גבינת שמנת משחימים קלות. מגניב לחלוטין לפני חיתוך כדי לשרת. שמור בקירור.